«Πάντρεμα» φημισμένων αρωμάτων και διεθνούς υψηλής ραπτικής με… σταγόνες από Καβάλα

Ο Καβαλιώτης Μάνος Γερακίνης και ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας, δύο μεγάλα διεθνή ονόματα στον χώρο της μόδας, δημιούργησαν ένα γυναικείο άρωμα το οποίο αγγίζει την όσφρηση, την αφή και την... όραση

Ο γεννημένος στην Καβάλα Μάνος Γερακίνης «συστήθηκε» πριν από λίγο καιρό, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι δεν είναι ένας απλός αρωματοποιός διεθνούς, πλέον, φήμης, αλλά ένας καλλιτέχνης που καταφέρνει να κλείσει σε ένα μικρό και κομψό μπουκάλι μνήμες, συναισθήματα και εικόνες (διαβάστε εδώ και εδώ για τον Μάνο Γερακίνη). Αυτήν τη φορά, όμως, το πήγε ακόμα παραπέρα, συμβάλλοντας στη δημιουργία του πρώτου γυναικείου αρώματος του διεθνούς φήμης σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια (Vassilis Zoulias)!

Το καθαρό signature στιλ του σχεδιαστή, ο κομψός αστικός τρόπος ζωής και η δυναμική θηλυκότητα της σύγχρονης γυναίκας «δένονται» περίτεχνα στην πρώτη αρωματική δημιουργία του Maison Zoulias, Τhe Bow. Όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι δημιουργοί του, πολύ περισσότερο από ένα άρωμα το The Bow είναι μία στάση ζωής. Δυναμικό, γεμάτο έμπνευση και γοητευτικές πιθανότητες, όπως όλα όσα συμβαίνουν σε μία σύγχρονη πόλη, συλλαμβάνει το πνεύμα και τη δροσιά των αστικών κοριτσιών σε ένα μπουκάλι.




Μια διεθνής συνεργασία με… άρωμα Καβάλας

To The Bow «γεννήθηκε» από τη συνάντηση των δύο μεγάλων ονομάτων στον χώρο της μόδας: Ο Vassilis Zoulias είναι ο επιτυχημένος και επιδραστικός Έλληνας σχεδιαστής με διεθνή καριέρα και τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να λατρεύουν τις δημιουργίες του, τις οποίες χαρακτηρίζουν η κομψότητα, η θηλυκότητα και οι φιόγκοι!

O Καβαλιώτης Μάνος Γερακίνης είναι ο δημιουργός αρωμάτων που έβαλε την Ελλάδα στον διεθνή χάρτη της υψηλής αρωματοποιίας δημιουργώντας αρώματα τα οποία με αφετηρία τη χώρα μας ταξιδεύουν σε διεθνείς high end προορισμούς.

Οι δυο τους εμπνεύστηκαν και συνδημιούργησαν το The Bow: ένα άρωμα που υπήρχε χρόνια στο μυαλό του Vassilis Zoulias και φέτος ήρθε η κατάλληλη στιγμή ακόμη ένα όνειρο να πραγματοποιηθεί. Ένα άρωμα που αντανακλά τις αξίες και την φινέτσα του brand.

Η «ταυτότητα» του αρώματος

Το Τhe Bow είναι «δεμένο» πάνω σε δροσερές νότες τόσο μοναδικές και αισθαντικές που αφήνουν ένα κομψό αρωματικό ίχνος που διαρκεί.

Όσφρηση, σύνθεση, design και αισθητική συνυπάρχουν σε μία συσκευασία άκρως θηλυκή και κομψή. Η φλοράλ έκρηξη αναμειγνύεται ιδανικά με το juicy βατόμουρο, ενώ ο chic συνδυασμός ενός μπουκέτου με λουλούδια -ίριδα, άνθη πορτοκαλιάς και βιολέτα- ξεδιπλώνουν την αίσθηση του απαλού musk και της βανίλιας.

Αισθησιακό και τρυφερό, το θηλυκό αυτό άρωμα αποτελεί την κομψή συνέχεια της δημιουργικότητας του Vassilis Zoulias.

Νότες του αρώματος The Bow

  • Κορυφή: Ίριδα, Άνθη Πορτοκαλιάς
  • Καρδιά: Βιολέτα, Βατόμουρο
  • Βάση: Βανίλια, Μόσχος