Εύσημα Αντωνιάδη στους εργαζόμενους Τεχνικών Έργων και Πολιτικής Προστασίας της Αντιπεριφέρειας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας ευχαρίστησε το ανθρώπινο δυναμικό των υπηρεσιών που παρείχε ασφάλεια σε όλο το οδικό δίκτυο του Νομού στη διάρκεια της κακοκαιρίας

Ολους τους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και Θάσου ευχαρίστησε ο Κώστας Αντωνιάδης, με δήλωση του μετά το πέρασμα της «Μήδειας» από την περιοχή. Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας τόνισε ότι οι εργαζόμενοι ανταποκρίθηκαν αποτελεσματικά στην πρόκληση να κρατήσουν το οδικό δίκτυο σε όλο το Νομό, ανοιχτό και ασφαλές, δουλεύοντας αποτελεσματικά, με μεθοδικότητα και αυτοθυσία.

Αναλυτικά ο Κώστας Αντωνιάδης δήλωσε ότι: «Σε πλήρη κινητοποίηση τέθηκε τις προηγούμενες μέρες όλος ο μηχανισμός της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και Θάσου. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το ανθρώπινο δυναμικό των ανωτέρω υπηρεσιών που με συνεχείς παρεμβάσεις, ανταποκρίθηκαν αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν την περιοχή μας τις δύο τελευταίες ημέρες.

Με σχεδιασμό, προγραμματισμό, μεθοδικότητα και με αυτοθυσία παρείχαμε οδική ασφάλεια και προσβασιμότητα σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού της Καβάλας.

Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των πολιτών και των οδηγών. Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και Θάσου θα συνεχίσει να είναι διαρκώς παρούσα, όπου απαιτείται και χρειαστεί».