Κώστας Αντωνιάδης: Θερμά συγχαρητήρια. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει πλέον στη ζωή σας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και τους εύχεται για καλή σταδιοδρομία και καλή φοιτητική ζωή, ενώ σε όσους δεν πέτυχαν στέλνει το μήνυμα ότι τίποτα δε χάθηκε

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κώστας Αντωνιάδης συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και τους εύχεται για καλή σταδιοδρομία και καλή φοιτητική ζωή, ενώ σε όσους δεν πέτυχαν στέλνει το μήνυμα ότι τίποτα δε χάθηκε.

Το μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη στους νέους φοιτητές και φοιτήτριες

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και Θάσου για την επιτυχία τους και το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στη ζωή τους. Σε εσάς αξίζουν ίσως περισσότερα συγχαρητήρια για την προσπάθεια που καταβάλατε, ιδίως την τελευταία διετία, μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες που μας επηρέασαν όλους σε πολλά επίπεδα.

Ξεχωριστά συγχαρητήρια φυσικά αξίζουν και στους εκπαιδευτικούς, αλλά και τις οικογένειες των μαθητών, οι οποίοι συνέδραμαν και στήριξαν ουσιαστικά την υπερπροσπάθεια των παιδιών.

Σε όσους μαθητές δεν κατάφεραν να πετύχουν την εισαγωγή τους στη σχολή που επιθυμούσαν, θέλω να πω ότι σίγουρα οι εξετάσεις αυτές, δεν είναι η μοναδική ευκαιρία που έχετε σε αυτήν τη ζωή. Άλλωστε, η ζωή είναι μπροστά σας και οι επιλογές και ευκαιρίες που θα προκύπτουν, είναι καθημερινές. Καλή φοιτητική ζωή! Συγχαρητήρια σε όλους!