Ντίνος Διαλεκτόπουλος: Τιμήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας για την αγωνιστικότητά του εντός και εκτός τερέν

Ο Αλέξης Πολίτης τίμησε τον Καβαλιώτη αθλητή της Εθνικής Ομάδας του τένις με αμαξίδιο, παρουσία των προπονητών του, Γιάννη Λημνιούδη και Στεφανίας Καρακουλάκη

Από τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Αλέξη Πολίτη τιμήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου 2022 ο Καβαλιώτης αθλητής της Εθνικής Ομάδας του τένις με αμαξίδιο και του Συλλόγου ΑμεΑ «ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ», Ντίνος Διαλεκτόπουλος, παρουσία των προπονητών του Γιάννη Λημνιούδη και Στεφανίας Καρακουλάκη, για την αγωνιστικότητά του εντός και εκτός τερέν.

Αυτό τόνισε και ο κ. Πολίτης, ο οποίος στάθηκε κυρίως στο γεγονός ότι ο Ντίνος δεν καταθέτει εύκολα τις… ρακέτες ούτε στο άθλημα ούτε και στη ζωή, αποτελώντας ένα πρότυπο κυρίως για τα νέα παιδιά.

Από την πλευρά του ο Καβαλιώτης αθλητής ευχαρίστησε όλους όσοι στηρίζουν τις αγωνιστικές του προσπάθειες, τονίζοντας ότι στόχος είναι να βάλει το άθλημα και κυρίως τη φιλοσοφία του μέσα στην κοινωνία, με την παρουσία του σε χώρους και σχολεία, ώστε με βιωματικό τρόπο και μέσα από το τένις με αμαξίδιο με τη συμμετοχή ΑμεΑ και αρτιμελών, να καταλάβει ο κόσμος την καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία και συνάμα να τη σέβεται, ένας στόχος τον οποίο ενστερνίστηκε και ο κ. Λημνιούδης, θέτοντάς τον ως προτεραιότητα, με όχημα τις επιτυχίες του Ντίνου εντός των τερέν.