Το δικό της «περιοδικό» κυκλοφόρησε η Δύναμη Πολιτών Νέστου (διαβάστε το εδώ)

Και έντυπη αντιπολίτευση από την παράταξη Αμπεριάδη στον δήμο Νέστου

Εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφορεί στον δήμο Νέστου ένα «περιοδικό»16 σελίδων από τη Δύναμη Πολιτών Νέστου. Στο 16σέλιδο έντυπο αποτυπώνονται οι δράσεις της δημοτικής παράταξης, απόψεις του επικεφαλής της Περικλή Αμπεριάδη, του δημοτικού συμβούλου της «Δύναμης» Λάζαρου Γκιόγκη καθώς και άλλων πολιτών του δήμου Νέστου, πάντα στο πλαίσιο των προβλημάτων της περιοχής όπως τα «βλέπει» η Αντιπολίτευση.

Το έντυπο της Δύναμης Πολιτών Νέστου διανέμεται δωρεάν και διατίθεται προς το παρόν από το βιβλιοπωλείο του Γιάννη Ταστσόγλου στη Χρυσούπολη, ενώ όποιος επιθυμεί να το προμηθευτεί, μπορεί να απευθυνθεί στα τηλέφωνα 6978342190 και 6948592545.

Η αποστολή της ηλεκτρονικής έκδοσης του εντύπου συνοδεύεται από την παράταξη με τις εξής επισημάνσεις: «Προς αποφυγή παρεξηγήσεων θέλουμε να τονίσουμε τα εξής: Το συγκεκριμένο έντυπο διανέμεται ΔΩΡΕΑΝ και σε καμία περίπτωση δεν αποσκοπεί στη δημιουργία κέρδους. Η παραπάνω προσπάθεια ΔΕΝ έχει δημοσιογραφικό χαρακτήρα και ΔΕΝ παρουσιάζει ειδήσεις. Στόχο έχει την ανάδειξη των απόψεων και προτάσεων της Δημοτικής Παράταξης Δύναμη Πολιτών Νέστου καθώς και των απόψεων κάθε ενεργού πολίτη για τις οποίες είμαστε ανοικτοί και αναμένουμε».

Ξεφυλλίστε το έντυπο εδώ