Σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα «κινείται» ο Μακάριος Λαζαρίδης

Περιοδεία του Συμβούλου Επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Γρεβενά και επαφές με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και παρουσία στη Θεσσαλονίκη κοντά στον πρόεδρο του κόμματος

Έντονη πολιτική κινητικότητα εμφανίζει ο σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης. Εκτός από την έντονη δραστηριότητά του στην Καβάλα όπου όλα συγκλίνουν ότι θα είναι υποψήφιος, αλλά και στην Περιφέρεια (σ.σ. μέχρι και σενάρια για υποψηφιότητά του στη θέση του κ. Μέτιου κυκλοφόρησαν κάποιοι στην Καβάλα), τώρα κινείται συνολικά στη Βόρεια Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Λαζαρίδης βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στα Γρεβενά, αφού πρώτα συνόδευσε στην περιοδεία του στην Θεσσαλονίκη τον κ. Μητσοτάκη, προσκεκλημένος από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από τη Βόρεια Ελλάδα, την Ήπειρο και την Θεσσαλία.

Αρχικά, ο κ. Λαζαρίδης περιηγήθηκε στο παλαιοντολογικό μουσείο στο χωριό Μηλιά, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε το Τ.Ε.Ι. Γρεβενών.

Επίσης, ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το μνημείο πεσόντων στο ύψωμα «Αννίτσα».

Στο χωριό Δοτσικό τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από τη Θεσσαλία, την Ήπειρο και την Βόρεια Ελλάδα έκαναν το τραπέζι στον κ. Λαζαρίδη και συζήτησαν μαζί του για την πολιτική επικαιρότητα και θέματα που αφορούν στο κυβερνητικό πρόγραμμα του Κόμματος, ενώ ο σύμβουλος επικοινωνίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέπτυξε το όραμα του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη που θα οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση και θα την επαναφέρει στην κανονικότητα.