ΝΟΔΕ Καβάλας: «Στόχος μας η εκλογή 4 βουλευτών της ΝΔ»

Συνεργασία στη μάχη κατά «των αδίστακτων λαϊκιστών των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» θέλει η νέα διοίκηση της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στην Καβάλα

Την συστράτευση όλων των στελεχών της ΝΔ στην Καβάλα, προκειμένου να στηριχθεί η προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να πάρει την αυτοδυναμία στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, ζητάει σε ανακοίνωση της η νέα διοίκηση της ΝΟΔΕ Καβάλας, που προέκυψε μετά τις εκλογές της Κυριακής (14/5) στις οποίες ο Μπάμπης Δράκος εκλέχτηκε πανηγυρικά πρόεδρος!

Σ’ αυτή την πρώτη επίσημη τοποθέτηση της, μετά την εκλογική διαδικασία, η τοπική οργάνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ευχαριστεί όλα τα μέλη για την μαζική προσέλευση τους στην κάλπη και συγχαίρει όλους τους υποψηφίους που έδωσαν το παρών στον αγώνα. Τονίζει δε με έμφαση ότι στόχος της θα είναι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές όλες οι έδρες της Καβάλας να καλυφθούν από υποψηφίους της ΝΔ.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ΝΟΔΕ Καβάλας

«Πρωταγωνιστικό ρόλο στα τοπικά προβλήματα…»

«Η νεοεκλεγείσα ΝΟ.Δ.Ε. Καβάλας της ΝΔ ευχαριστεί τα μέλη του κόμματος που μαζικά προσήλθαν στις κάλπες (πολύ μεγάλο ποσοστό συμμετοχής) και μέσα από μια κορυφαία δημοκρατική διαδικασία εξέλεξαν τις νέες διοικήσεις, ήτοι  της ΝΟ.Δ.Ε., των ΔΗΜ.Τ.Ο. Καβάλας, Παγγαίου, Νέστου και Θάσου Καβάλας καθώς και τους εκπροσώπους μας για τα επόμενα 2 Συνέδρια της ΝΔ. Ιδιαίτερα ευχαριστεί τα μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών που εθελοντικά έφεραν με άψογο τρόπο σε πέρας όλη την εκλογική διαδικασία.

Συγχαίρει επίσης δε όλους τους υποψηφίους εκλεγέντες και μη,  που γνωρίζοντας τις σοβαρές αγωνιστικές υποχρεώσεις, που προκύπτουν από τις 4 τουλάχιστον εκλογικές αναμετρήσεις της επόμενης διετίας, επιδεικνύοντας υψηλή κομματική συνείδηση δήλωσαν «παρών» στον αγώνα.

Επιζητούμε την συνεργασία όλων για να στηρίξουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις σκληρές μάχες που δίνει απέναντι στην συγκυβέρνηση των αδίστακτων λαϊκιστών ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για τη νίκη της ΝΔ και μάλιστα με αυτοδυναμία.

Η στήριξη μας θα είναι ακόμη πιο αποφασιστική αν όλοι μαζί ενωμένοι πετύχουμε τον τοπικό στόχο που είναι να εκλεγούν 4 βουλευτές της ΝΔ Καβάλας στην επόμενη βουλή.

Από την πλευρά μας είμαστε αποφασισμένοι να είμαστε κοντά σε όλα τα τοπικά προβλήματα των συμπολιτών μας και δηλώνουμε ότι η εκλεγμένη από την βάση ΝΟ.Δ.Ε. Καβάλας  θα έχει λόγο και πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλα τα θέματα που αφορούν το κόμμα στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας».