Μοιράζει συγχαρητήρια η ΟΝΝΕΔ Καβάλας…

Με 3 μέλη της θα εκπροσωπηθεί στο επόμενο συνέδριο της ΝΔ η ΟΝΝΕΔ της Καβάλας που με ανακοίνωση της τονίζει ότι θα βρίσκεται δίπλα στον επανεκλεγμένο πρόεδρο της ΝΟΔΕ στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά του

Τα συγχαρητήρια της στον Μπάμπη Δράκο για την επανεκλογή του στην θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ δίνει με δελτίο τύπου που εξέδωσε η νεολαία της ΝΔ της Καβάλας, τονίζοντας ότι θα βρίσκεται δίπλα του στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει. Επίσης συγχαίρει τα μέλη της ΟΝΝΕΔ για την εκλογή τους σε διάφορα όργανα του τοπικού μηχανισμού σε όλη την περιφερειακή ενότητα της Καβάλας και τους ευχαριστεί για την συμμετοχή στις εσωκομματικές διαδικασίες του κόμματος.

Ακολουθεί το δελτίου τύπου της ΟΝΝΕΔ

«Ευχαριστούμε όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους»

«Η ΟΝΝΕΔ Καβάλας συγχαίρει τον Μπάμπη Δράκο για την επανεκλογή του στην θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Καβάλας. Η ΝΟΔΕ που αναδείχθηκε από την χθεσινή εσωκομματική διαδικασία θα έχει να αποπερατώσει ένα πολύ δύσκολο έργο με μια σειρά από εκλογικές δοκιμασίες. Ως ΟΝΝΕΔ. δηλώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα στην νέα ΝΟΔΕ και τον Πρόεδρο Μπάμπη Δράκο, στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια της ΝΔ στον νομό Καβάλας. Ευχαριστούμε όλα τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Καβάλας που προσήλθαν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα αλλά και τα μέλη του κόμματος που μας περιέβαλαν και μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη και την στήριξη τους. Η ΟΝΝΕΔ Καβάλας θα εκπροσωπηθεί στο προσεχές συνέδριο της ΝΔ με τρείς εκλεγμένους συνέδρους από την βάση του κόμματος. Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ ΟΝΝΕΔ Καβάλας Χρήστο Μιχαλίτση, τον Πρόεδρο ΔΗΜΤΟ ΟΝΝΕΔ Νέστου Χρήστο Χρυσανίδη καθώς και την Υπεύθυνη Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων της ΝΕ ΟΝΝΕΔ Καβάλας Δέσποινα Γιουβαντσούδη για την σκληρή προσπάθεια, τον έντιμο αγώνα και την εκλογή τους»!