Επισκέψεις στον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας…

Στο γραφείο του Θόδωρου Μαρκόπουλου βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης (18/5) το μέλος της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ Γρηγόρης Καλομοίρης, οι μαθητές της Β’ τάξης του 6ου ΓΕΛ Καβάλας καθώς και Περιφερειακός Διευθυντής Α/Βαθμιας και Β/Βαθμιας Εκπαίδευσης ΑΜΘ Παναγιώτης Κεραμάρης

Γεμάτη ήταν η ατζέντα των επισκέψεων στον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας το πρωινό της Πέμπτης. Ο Θόδωρος Μαρκόπουλος είχε την ευκαιρία να δεχτεί τον εκπρόσωπο του συνδικαλιστικού οργάνου των δημοσίων υπαλλήλων, μαθητές Γυμνασίου της Καβάλας καθώς και τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης της Περιφέρειας.

Ενημέρωση για τον δημόσιο τομέα και την ηλεκτρονική αξιολόγηση

Κατ’ αρχήν τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας επισκέφθηκε στο γραφείο του, ο Γρηγόρης Καλομοίρης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Καβάλας, Τάσο Ιωαννίδη. Ο κ. Καλομοίρης ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας για γενικότερα θέματα του δημοσίου τομέα, για την ηλεκτρονική αξιολόγηση  και την απεργία στις 30 Μαΐου. Ακολούθως, ο κ. Καλομοίρης συναντήθηκε με τον Σύλλογο Υπαλλήλων της ΠΕ Καβάλας (Σ.Υ.Π.Ε.ΚΑ.), στην αίθουσα συνεδριάσεων «Νικόλαος Μάρτης» της ΠΕ Καβάλας όπου και ενημέρωσε τους υπαλλήλους για εργασιακά θέματα.

Στο πλαίσιο του μαθήματος «Πολιτική Παιδεία-Γνωριμία με τους θεσμούς»

Στη συνέχεια στο γραφείο του κ. Μαρκόπουλου βρέθηκαν 34 μαθητές της Β΄ τάξης από το 6ο ΓΕΛ Καβάλας, τους οποίους συνόδευαν οι καθηγητές Δημήτρης Λυμπεράκης, Λιάνα Κουσοπούλου και Τάσος Στεφανίδης, στα πλαίσια του μαθήματος «Πολιτική Παιδεία-Γνωριμία με τους θεσμούς». Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας ενημέρωσε του μαθητές για τον θεσμό της Περιφέρειας, για θέματα έργων των Περιφερειακών Ενοτήτων Καβάλας και Θάσου, τη διάρθρωση και τον τρόπο λειτουργίας των υπηρεσιών, την κατανομή των κονδυλίων, το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα και στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις τους.

Με την ευκαιρία του Φεστιβάλ Παιχνιδιού…

Τέλος στα πλαίσια διεξαγωγής του 2ου Φεστιβάλ Παιχνιδιού που συνδιοργανώνουν η Α/Βαθμια και η Β/Βαθμια Εκπαίδευση Καβάλας με την ΠΕ Καβάλας, επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη στο γραφείο του ο Περιφερειακός Διευθυντής Α/Βαθμιας και Β/Βαθμιας Εκπαίδευσης ΑΜΘ, Παναγιώτης Κεραμάρης, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Α/Βαθμιας Εκπαίδευσης Ν. Καβάλας, Κώστα Μπαντίκο. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον Περιφερειακό Διευθυντή για θέματα που αφορούν την Α/Βαθμια και Β/Βαθμια Εκπαίδευση και επισκέφθηκαν μαζί το Φεστιβάλ Παιχνιδιού που διεξάγεται στους χώρους του Διοικητηρίου Καβάλας.