ΝΟΔΕ σε ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας: «Τσιμουδιά από τους ‘’συντρόφους’’ του ‘’δεν πληρώνω’’ για τα διόδια»!

Νέα επίθεση της ΝΟΔΕ Καβάλας στους 3 κυβερνητικούς βουλευτές για το ζήτημα των διοδίων, υπό το πρίσμα των νέων δεδομένων που έχουν να κάνουν με τις αυθαιρεσίες στην κατασκευή του στην Άσπρη Άμμο, στην άνοδο της τιμής τους και την πιθανότητα να εξαιρεθεί η Εγνατία Οδός από τα αναλογικά διόδια

Νέο «επεισόδιο» σημειώθηκε στον «πόλεμο» των ανακοινώσεων των νομαρχιακών επιτροπών της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα, με αφορμή το θέμα των διοδίων στην Άσπρη Άμμο! Αυτή τη φορά η ΝΟΔΕ Καβάλας επανέρχεται και αφού σημειώνει ότι δεν της προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι οι βουλευτές του κυβερνητικού κόμματος στην Καβάλα δεν απάντησαν στην προηγούμενη ανακοίνωση τους όπου ρωτούσαν αν είναι σκάνδαλο ή ψέμα τα διόδια στο ύψος της πόλης, επισημαίνει τα νέα δεδομένα στην υπόθεση. Αυτά έχουν να κάνουν με την μήνυση του δασαρχείου, την κατακόρυφη αύξηση της τιμής των διοδίων και την εξαίρεση της Εγνατίας οδού από τα αναλογικά διόδια. Σύμφωνα με την ΝΟΔΕ Καβάλας όλα αυτά, σε συνδυασμό με το 4ο μνημόνιο που έρχεται σε λίγες ημέρες, καθιστούν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ συνειδητά, φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς της καταστροφής της Καβάλας.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ΝΟΔΕ Καβάλας

«Είστε ότι πιο παλαιοκομματικό υπήρξε ποτέ στην πολιτική ιστορία του τόπου…»

«Καμιά έκπληξη ή απορία δεν μας προκαλεί η συνεχιζόμενη εκκωφαντική σιωπή (η οποία συνιστά αποδοχή των όσων συμβαίνουν) από μέρους των βουλευτών και της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας στο ερώτημά μας:

Σκάνδαλο ή ψέμα σχετικά με τα μετωπικά διόδια στο ύψος της πόλης!!!

Νέα όμως δεδομένα, μας αναγκάζουν να επανέλθουμε και αυτά αφορούν στη μήνυση του δασαρχείου για την καταστροφή του περιβάλλοντος στην συγκεκριμένη περιοχή, την αύξηση των διοδίων έως και 150% και η εξαίρεση της Εγνατίας Οδού από τα αναλογικά διόδια!

Τσιμουδιά από τους «συντρόφους» τους πρωταγωνιστές του «δεν πληρώνω»!

Κουβέντα για την κυβέρνηση, που με προσωπική ευθύνη του κ. Τσίπρα,  οι υπουργοί της καθώς και οι βουλευτές του νομού (αυτοί που θα ψηφίσουν το 4ο μνημόνιο μέσα στην εβδομάδα, με περικοπές συντάξεων 2,88 δις ευρώ και συνολικά περικοπές και φόρους 5,2 δις ευρώ, με δάκρυα στα μάτια είναι η αλήθεια) έχουν καταστεί ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί της εξόντωσης της Καβάλας, συνειδητά!!!
ΥΓ 1: Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είστε απλά το παλιό. Είστε ότι πιο παλαιοκομματικό υπήρξε ποτέ στην πολιτική ιστορία του τόπου.
ΥΓ 2: Η μόνη λύση τέσσερις βουλευτές της ΝΔ στις επόμενες εκλογές».