Μακάριος-Μορφίδης «σφάζονται» στην… «ποδιά» της Χρυσής Αυγής

«Σκληρή» απάντηση του Συμβούλου Επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ στον βουλευτή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ για τα περί «αρραβώνων» του κυβερνώντος κόμματος με το «ναζιστικό μόρφωμα»

Ηπαρουσία του περιφερειακού συμβούλου ΑΜ-Θ της Χρυσής Αυγής σε σύσκεψη στην έδρα του δήμου Νέστου υπό τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο και τον Μακάριο Λαζαρίδη για τα αντιπλημμυρικά έργα της περιοχής (διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ) προκάλεσε την αντίδραση του Κώστα Μορφίδη ο οποίος προχώρησε σε δηλώσεις σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για επικείμενους «αρραβώνες» της Νέας Δημοκρατίας με τη Χρυσή Αυγή, ενώ σημείωσε στο προφίλ του στο facebook: «Όταν έρθει η ώρα να αναλάβουν τις ευθύνες τους, σφυρίζουν αδιάφορα. Θυμήθηκα τα “θρασίμια” του κ. Βορίδη».

Άμεση ήταν η απάντηση του Συμβούλου Επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση την οποία συνοδεύει και με μία φωτογραφία από το πρόσφατο παρελθόν για να… «φρεσκάρει τη μνήμη» του κ. Μορφίδη:

«Το γάμο του ΣΥΡΙΖΑ με την Χρυσή Αυγή κ. Μορφίδη δεν θέλει και δεν μπορεί κανένας να τον χαλάσει»

«Ο κ. Κώστας Μορφίδης φαντασιώνεται αρραβώνες της Νέας Δημοκρατίας με το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής. Ας μην ανησυχεί, ο ένας εκ των τριών ανύπαρκτων πολιτικά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Καβάλας, που δεν τους λαμβάνουν υπόψιν ούτε καν οι υπουργοί της ανίκανης και καταστροφικής Κυβέρνησής τους.

Το γάμο του ΣΥΡΙΖΑ με την Χρυσή Αυγή κανένας δεν θέλει και δεν μπορεί να τον χαλάσει.

Παντρεύτηκαν για να ρίξουν – ποδοπατώντας το Σύνταγμα – την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Βρέθηκαν μαζί στο Καστελόριζο παίζοντας το ίδιο θέατρο με σκηνοθέτη τον Καμμένο.

Ψήφισαν μαζί τον εκλογικό νόμο για να κάνουν τον τόπο μπάχαλο.

Τίποτε δεν ήταν τυχαίο και τίποτα ασήμαντο».

ΥΓ. Για να φρεσκάρω τη μνήμη του κ. Μορφίδη επισυνάπτω φωτογραφία από την συνύπαρξη βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝ.ΕΛ. και της Χρυσής Αυγής, στις 5 Δεκεμβρίου 2016, στο Καστελόριζο.