Γιώργος Μαυρωτάς: Όλοι σχολιάζετε το μετρό, αλλά το Διεθνές Πανεπιστήμιο περνάει έτσι στο ντούκου

Ο βουλευτής του Ποταμιού κατηγόρησε την κυβέρνηση για «ακαδημαϊκό μυθριδατισμό», κάνοντας λόγο για «ακόμα ένα Πανεπιστήμιο, το οποίο δημιουργείται χωρίς καμία μελέτη σκοπιμότητας»

Σκληρή κριτική στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για το νέο Διεθνές Πανεπιστήμιο (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ) άσκησε ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς, κάνοντας λόγο για «ακαδημαϊκό μυθριδατισμό».

Αν και οι περισσότεροι επέλεξαν να σχολιάσουν την παρουσία του πρωθυπουργού στο μετρό, το οποίο αν και εγκαινιάστηκε, δεν θα λειτουργήσει πριν το 2020, ο κ. Μαυρωτάς επέκρινε τα όσα ειπώθηκαν για το νέο Διεθνές Πανεπιστήμιο, κάτι που όπως είπε, «περνάει έτσι στο ντούκου».

Όπως έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter, το Διεθνές Πανεπιστήμιο θα γίνει με την ενοποίηση 3 ΤΕΙ με το υπάρχον Διεθνές Πανεπιστήμιο «χωρίς καμία μελέτη σκοπιμότητας».

«Όλοι σχολιάζετε το μετρό. Το ότι εξήγγειλε ακόμα ένα Πανεπιστήμιο ενοποιώντας 3 ΤΕΙ με το Διεθνές Πανεπιστήμιο με τμήματα σε 6 πόλεις, χωρίς καμία μελέτη σκοπιμότητας, περνάει έτσι στο ντούκου… Ακαδημαϊκός Μιθριδατισμός…», έγραψε στην ανάρτησή του.

*Πηγή: protothema.gr