Δήλωση στήριξης της Φώφης Γεννηματά στον Κωστή Σιμιτσή και από την Αλεξανδρούπολη

Σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση από τη Θράκη η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει τον υποψήφιο Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ και επικεφαλής του συνδυασμού «Περιφέρεια σε Δράση»

Την ξεκάθαρη στήριξή της στον υποψήφιο περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κωστή Σιμιτσή και κάλεσμα για στήριξη και από την εκλογική βάση του κόμματος απηύθυνε το απόγευμα της Κυριακής 24 Μαρτίου 2019 η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά από την Αλεξανδρούπολη όπου βρίσκεται για διήμερη περιοδεία.

Κατά την ομιλία της από την αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Grand Hotel Egnatia η κ. Γεννηματά τόνισε ότι το Κίνημα Αλλαγής πιστεύει στην αναπτυξιακή δυναμική της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ κάλεσε σε συμπόρευση και εκλογική εγρήγορση τις κοινωνικές δυνάμεις οι οποίες πιστεύουν στο πρόγραμμα του ΚΙΝΑΛ.

Η δήλωση της Φώφης Γεννηματά για τον Κωστή Σιμιτσή

Πιστεύουμε στην ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση και στο πρόγραμμά μας προβλέπουμε την μεταβίβαση αρμοδιοτήτων και πόρων σε Περιφέρειες και Δήμους. Με αυτό ως κριτήριο στηρίζουμε εκείνες τις Αυτοδιοικητικές προσπάθειες που έχουν τα εχέγγυα να συμβάλλουν στην ανάπτυξη των περιοχών τους και προέρχονται από πλατιά συμπόρευση κοινωνικών δυνάμεων. Τέτοια προσπάθεια στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης είναι ο συνδυασμός «Περιφέρεια σε Δράση» με επικεφαλής τον Κωστή Σιμιτσή για την Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Από εδώ από τη Θράκη, από την Αλεξανδρούπολη σας καλώ όλες και όλους να ξεκινήσουμε τη μεγάλη ανατροπή υπέρ του Κινήματος Αλλαγής σε όλες τις κάλπες που έρχονται το 2019. Πάρτε την παράταξη στα χέρια σας να τη σηκώσουμε όρθια και μαζί της να ορθώσουμε τη Μακεδονία και την Ελλάδα.