Μακάριος Λαζαρίδης: Ο κ. Δράκος οφείλει να με σέβεται και να κρατάει ίσες αποστάσεις από όλους τους υποψηφίους

Ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας με τη ΝΔ ξεκαθαρίζει ότι τον ενδιαφέρουν μόνο η ενότητα του κόμματος, η εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας και η προσφορά στον τόπο που γεννήθηκε κι όχι κάποια «κομματική νομενκλατούρα»

Ξεκάθαρος στις προθέσεις του ήταν ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας με τη ΝΔ και στενός συνεργάτης του προέδρου του κόμματος, Μακάριος Λαζαρίδης, σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Καβάλας. Με δηκτική διάθεση απέναντι στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Καβάλας, Χαράλαμπο Δράκο, ο κ. Λαζαρίδης τού… θύμισε την ιδιότητά του με την οποία παίρνει θέση σε θέματα τα οποία άπτονται της τοπικής κοινωνίας, δηλώνοντας ότι «εκτός από πολύ στενός διαχρονικός συνεργάτης του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, είμαι και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό», ενώ ξεκαθάρισε ότι τα μόνα που τον ενδιαφέρουν είναι «η ενότητα του κόμματος, η μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, η αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη και να προσφέρω στον Νομό και στα προβλήματα των πολιτών και όχι κάποια κομματική νομενκλατούρα».

Η δήλωση του Μακάριου Λαζαρίδη

«Ξεκίνησα και βρίσκομαι στη γενέθλια γη του Νομού μας, στην πόλη που γεννήθηκα πριν 50 χρόνια, για να προσφέρω στον Νομό και στα προβλήματα των πολιτών. Το λέω διότι επέλεξα πραγματικά τον δύσκολο δρόμο. Άφησα την ασφάλεια της Αθήνας και ό,τι αυτό θα μπορούσε να σήμαινε για θέσεις κι επέλεξα να έρθω σ’ έναν Νομό με πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα που όπως είπα κι όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά μου στις 30 Ιανουαρίου, πολλά έπρεπε να έχουν γίνει κι ελάχιστα έγιναν.

»Εμένα με ενδιαφέρει η προσφορά στους πολίτες του νομού. Δεν μ’ ενδιαφέρουν οι δημόσιες σχέσεις με καμιά κομματική νομενκλατούρα, με μη μετρήσιμα αποτελέσματα προσφοράς στην κοινωνία. Δε με συμπαθούν τα περισσότερα μέλη της ΝΟΔΕ, με πρώτο τον κ. Δράκο. Ευτυχώς, όμως, που με συμπαθούν κι απολαμβάνω την αγάπη των Καβαλιωτών. Άλλωστε στην πολιτική, όπως και στη ζωή, δεν μπορούν να σε συμπαθούν και να σε αγαπάνε όλοι. Θέλω απλά να θυμίσω στον  κ. Δράκο, ο οποίος με τις δηλώσεις του διεκδικεί το αλάθητο του Πάπα, θεωρώντας ότι πάντα πράττει το σωστό, επειδή όπως είπε δεν ξέρει με ποια ιδιότητα μιλάω, ότι εκτός από πολύ στενός διαχρονικός συνεργάτης του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, είμαι και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό. Μάλιστα, από τους πρώτους που ανακοινώθηκαν από τον κ. Μητσοτάκη σε όλη την Ελλάδα.

»Αντιλαμβάνομαι ότι αυτό δεν του αρέσει, αλλά έτσι είναι η ζωή και καλά θα κάνει ο κ. Δράκος να σέβεται τους ανθρώπους με θεσμικό ρόλο δίπλα στον αυριανό πρωθυπουργό και κυρίως να κρατάει ίσες αποστάσεις απ’ όλους τους υποψηφίους. Εκείνο το οποίο με ενδιαφέρει πρωτίστως και δίνω μάχη γι’ αυτό είναι η ενότητα του κόμματος, η μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και η αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Με ενδιαφέρει και θα το πετύχουμε, να βγάλει η Νέα Δημοκρατία 4 βουλευτές στον Νομό».