Μακάριος Λαζαρίδης: «Είμαστε δίπλα στους εργαζόμενους της ΒΦΛ»

Συνάντηση του υποψηφίου βουλευτή με το σωματείο εργαζομένων της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων και συμμετοχή στη σύσκεψη των φορέων της Καβάλας για το μέλλον του εργοστασίου

Ο Υποψήφιος Βουλευτής ΠΕ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης, συναντήθηκε την, Τρίτη 2 Απριλίου, με το Σωματείο Εργαζομένων της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων (ΒΦΛ) και συζήτησε όλες τις τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν την ομαλή λειτουργία του εργοστασίου.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Λαζαρίδης έκανε την εξής δήλωση:

«Είχα την ευκαιρία να συζητήσω με τους εργαζόμενους της ΒΦΛ. Ξεκαθάρισα ότι η ΒΦΛ δεν συμβάλλει απλά και μόνο στην τοπική οικονομία. Συμβάλλει συνολικά στην εθνική οικονομία και στην ανάπτυξη της πατρίδας μας.  Είναι σημαντικό το γεγονός ότι χιλιάδες θέσεις εργασίας, άμεσες ή έμμεσες, υπάρχουν γύρω από τη ΒΦΛ και στηρίζουν την τοπική κοινωνία.

Εξέφρασα την πλήρη συμπαράστασή μου στους εργαζόμενους. Θα είμαι στο πλευρό τους, όχι μόνο τώρα, αλλά και αύριο.

Είμαι πεπεισμένος, επειδή υπάρχουν ακόμη “δικασταί εις τας Αθήνας”, ότι η απόφαση θα είναι τέτοια που θα λειτουργήσει προς όφελος των εργαζομένων της Καβάλας, της  ΒΦΛ και της ΔΕΠΑ».

Στη συνέχεια ο κ. Λαζαρίδης συμμετείχε στη σύσκεψη που συγκάλεσε το Επιμελητήριο Καβάλας για την εύρυθμη λειτουργία της ΒΦΛ.