Περιοδεία Μέτιου στην πόλη της Καβάλας [φωτογραφίες]

Ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ και επικεφαλής του συνδυασμού Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση, συνοδεία των υποψήφιων για την Καβάλα, συναντήθηκε με καταστηματάρχες και επισκέφτηκε τις υπηρεσίες της ΠΕ Καβάλας και την Αστυνομική Διεύθυνση

Περιοδεία στην πόλη της Καβάλας πραγματοποίησε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης 23 Απριλίου 2019 ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ και επικεφαλής του συνδυασμού Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση, Χρήστος Μέτιος.

Συνοδεία των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, ο κ. Μέτιος επισκέφτηκε τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας και στη συνέχεια περιόδευσε στην αγορά της πόλης, ενώ είχε και μια τυχαία συνάντηση με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή με τη ΝΔ, Βασίλη Μιχαλολιάκο, ο οποίος την ίδια ώρα είχε προγραμματίσει σειρά συναντήσεων στην Καβάλα.

Στη συνέχεια ο κ. Μέτιος περπάτησε στην αγορά της Καβάλας, όπου συναντήθηκε με καταστηματάρχες, κάποιοι εκ των οποίων του κατέθεσαν και τα βασικότερα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν.

Ο Περιφερειάρχης συναντήθηκε, επίσης, με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, Βασίλη Λεμονίδη και με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, Μάρκο Δέμπα, με τους οποίους είχε μια σύντομη συνομιλία, ενώ εξέφρασε τη στήριξή του στην αγορά της πόλης, κάτι το οποίο, όπως είπε, θα συνεχιστεί και στο μέλλον, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στη Λευκή Νύχτα η οποία θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες.

Η περιοδεία του κ. Μέτιου έκλεισε με την επίσκεψή του στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, όπου συναντήθηκε με εργαζομένους και με τον νέο Διευθυντή, Γιάννη Καραμανλή.

Δείτε φωτογραφίες από την περιοδεία του Χρήστου Μέτιου στην Καβάλα