Μακάριος Λαζαρίδης: Ανάχωμα στη φυγή των νέων η ανάπτυξη της οικονομίας με πρωθυπουργό τον Κ. Μητσοτάκη

Συνάντηση του υποψήφιου βουλευτή Καβάλας με μέλη της τοπικής ΟΝΝΕΔ

«Η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ευημερία όλων μας και το μόνο ανάχωμα στη φυγή των νέων Ελλήνων στο εξωτερικό. Και αυτό μπορεί να επιτευχθεί με Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργό τον Κ. Μητσοτάκη». Αυτό υπογράμμισε ο Υποψήφιος Βουλευτής της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με μέλη της ΟΝΝΕΔ Καβάλας.

Ο κ. Λαζαρίδης είχε την ευκαιρία να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νέα γενιά, να αφουγκραστεί τους φόβους και τις ανησυχίες της για την οικονομική και κοινωνική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. Συζήτησε μαζί τους όλα τα σημαντικά τρέχοντα ζητήματα όπως η ανεργία, η απουσία κινήτρων στους νέους επιχειρηματίες, αλλά και η δραματική κατάσταση στην Παιδεία.

«Οι νέοι πρέπει να κυνηγούν τα όνειρά τους. Να κάνουν αυτό που αγαπούν» τόνισε ο κ. Λαζαρίδης ενώ πρόσθεσε: «Η νέα γενιά είναι καταρτισμένη και άκρως συνειδητοποιημένη. Δεν ακούει κούφιες υποσχέσεις και μεγάλα λόγια. Γνωρίζει καλά πως μόνο μέσα από σκληρή δουλειά, επιμονή και δημιουργικότητα μπορεί κανείς να πάει μπροστά».

Ο κ. Λαζαρίδης έθεσε ως πυλώνα για την ανάπτυξη της οικονομίας τη μείωση της φορολογίας και των ασφαλιστικών εισφορών και τις άμεσες επενδύσεις ώστε να ανοίξουν πολλές δεκάδες χιλιάδες καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, ο κ. Λαζαρίδης υποστήριξε ότι η νέα γενιά πρέπει να μπολιαστεί με τις αξίες της ελευθερίας και της αλληλεγγύης. Με τη διάδοση των φιλελεύθερων αξιών. Με τη σημασία της αριστείας, της άμιλλας, του υγιούς ανταγωνισμού. Και, φυσικά, να κρατά πάντα ισορροπία μεταξύ δικαιωμάτων και υποχρεώσεων, όπως συμβαίνει σε κάθε ευημερούσα κοινωνία.