Τοπικό Συμβούλιο Παλαιοχωρίου: Το ψήφισμα για τους μετανάστες δεν συντάχθηκε από εμάς!

Άγνωστος ο συντάκτης και αποστολέας του κειμένου μετά τη Λαϊκή Συνέλευση που έγινε στο χωριό

Κατηγορηματικά διαψεύδει το Τοπικό Συμβούλιο του Παλαιοχωρίου ότι εξέδωσε ανακοίνωση κατά της έλευσης μεταναστών στην περιοχή. Με ανακοίνωση που εξέδωσε σημειώνεται η διενέργεια Λαϊκής Συνέλευσης στο χωριό μετά από αίτημα κατοίκων με αφορμή την εμφάνιση μικρής ομάδας μεταναστών που παρέμειναν εκεί για μικρό χρονικό διάστημα, όπου εκφράστηκαν οι απόψεις και οι ανησυχίες των ανθρώπων, αλλά μέχρις εκεί… Όπως τονίζεται, το ψήφισμα που κυκλοφόρησε αμέσως μετά δεν απηχεί τις απόψεις του κόσμου, αφού δεν λήφθηκε καμία τέτοια απόφαση κατά τη διάρκεια της συζήτησης. Επίσης δηλώνεται άγνοια για το ποιος συνέταξε το κείμενο και ποιος το διοχέτευσε στα ΜΜΕ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Τοπικού Συμβουλίου Παλαιοχωρίου

«Το ψήφισμα δεν συντάχθηκε από το Τοπικό Συμβούλιο του χωριού»

«Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με «ψήφισμα» που εξέδωσε το Τοπικό Συμβούλιο Παλαιοχωρίου, σχετικά με το προσφυγικό, θέλουμε να διευκρινίσουμε τα εξής: Το Τοπικό Συμβούλιο Παλαιοχωρίου συγκάλεσε Λαϊκή Συνέλευση το απόγευμα της Δευτέρας 11 Νοεμβρίου, μετά από αίτημα ομάδας κατοίκων και σύμφωνα με τα όσα προβλέπει η νομοθεσία. Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης ακούστηκαν διάφορες απόψεις σχετικά με το θέμα των προσφύγων και την ανησυχία των κατοίκων μετά από την εμφάνιση μικρής ομάδας μεταναστών στην περιοχή του Παλαιοχωρίου και της σύντομης παραμονής τους.

Ωστόσο, το ψήφισμα που είδε το φως της δημοσιότητας και το οποίο αναφέρεται ως ψήφισμα του Τοπικού Συμβουλίου Παλαιοχωρίου, δεν συντάχθηκε από το Τοπικό Συμβούλιο του χωριού, δεν λήφθηκε κάποια σχετική απόφαση και ούτε γνωρίζουμε ποιος το διοχέτευσε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης».