Μακάριος Λαζαρίδης: Ανοιχτοί και προσβάσιμοι σε όλους οι πεζόδρομοι και οι κοινόχρηστοι χώροι της Καβάλας

Ο βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία τονίζει ότι πρέπει να δοθεί οριστικό τέλος στην κατάχρηση των πεζοδρόμων και των κοινόχρηστων χώρων με γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη

Ο βουλευτής της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία, Μακάριος Λαζαρίδης, αναφορικά με τη χρήση των πεζοδρόμων και των κοινόχρηστων χώρων της Καβάλας, κάτι το ποίο αποτέλεσε αφορμή και για τη διενέργεια ανοιχτής διαβούλευσης από τον δήμο Καβάλας (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ), τονίζει σε δήλωσή του ότι πρέπει να δοθεί ένα τέλος στην κατάχρηση των δημόσιων χώρων της πόλης, με την εφαρμογή αυστηρών κανόνων οι οποίοι θα ισχύουν για όλους και μοναδικό γνώμονα τον σεβασμό στους πεζούς, στα Άτομα με Αναπηρίες και στους επιχειρηματίες.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Μακάριου Λαζαρίδη

Οι πεζόδρομοι και οι κοινόχρηστοι χώροι της πόλης της Καβάλας πρέπει να είναι ανοιχτοί και προσβάσιμοι σε όλους. Η βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας οφείλει να είναι προτεραιότητα όλων μας. Είναι αναγκαίο να προχωρήσουμε σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών, ειδικά των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.




Για τον λόγο αυτό, πρέπει να δοθεί οριστικό τέλος στην κατάχρηση των πεζοδρόμων και των κοινόχρηστων χώρων με την τήρηση αυστηρών κανόνων οι οποίοι θα ισχύουν για όλους, με σεβασμό στους πεζούς, στα Άτομα με Αναπηρίες και φυσικά στους επιχειρηματίες της πόλης.