Μακάριος για Μορφίδη: Δεν τον φοβάμαι! Πολιτικό θράσος οι απειλές και τα εξώδικα!

Ανταπάντηση του βουλευτή Καβάλας της ΝΔ στον «άνθρωπο που οι πολίτες της Καβάλας δεν εξέλεξαν ποτέ βουλευτή» και εκ νέου κατάθεση τεσσάρων ερωτημάτων σχετικά με το «σκάνδαλο Folli-Follie»

Άμεση ήταν η αντίδραση του Μακάριου Λαζαρίδη στη δήλωση του Κώστα Μορφίδη για την εμπλοκή του ονόματός του στο «σκάνδαλο Folli-Follie» και την προειδοποίηση του τ. βουλευτή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ για προσφυγή στη Δικαιοσύνη σε περίπτωση που ο νυν βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας δεν ανακαλέσει τα όσα ψευδή, ανυπόστατα και προσβλητικά για την τιμή και την υπόληψή του δήλωσε στα ΜΜΕ.

Διαβάστε την αρχική δήλωση του Μακάριου Λαζαρίδη πατώντας εδώ και την απάντηση του Κώστα Μορφίδη πατώντας εδώ.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανταπάντησης Λαζαρίδη στη δήλωση Μορφίδη,

Ο κ. Μορφίδης, αντί να με απειλεί με εξώδικα, καλά θα κάνει να απαντήσει στα ερωτήματά μου για το σκάνδαλο FolliFollie

««Ο κ. Μορφίδης χρειάστηκε 357 λέξεις για να μην απαντήσει στα τέσσερα αμείλικτα ερωτήματα που του έθεσα αναφορικά με την υπογραφή που έβαλε στην ν-τροπολογία της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ν-τροπολογία που συνδέεται με το πολύ μεγάλο σκάνδαλο της εταιρίας Folli-Follie.

Αντί απαντήσεων, έχει το πολιτικό θράσος να με απειλεί με εξώδικα γιατί, στο πλαίσιο του πολιτικού ελέγχου, του απηύθυνα συγκεκριμένα ερωτήματα.

Θα πρέπει να καταλάβει καλά ο άνθρωπος που οι πολίτες της Καβάλας δεν εξέλεξαν ποτέ βουλευτή –καθώς σταθερά τόσο στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 όσο και σε αυτές του Ιουλίου 2019– τον κατέταξαν στην τέταρτη θέση, ότι δεν τον φοβάμαι!

Θα πρέπει να αντιληφθεί ο κ. Μορφίδης και όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι με απειλές για προσφυγή στη Δικαιοσύνη δεν θα μας βουλώσουν το στόμα. Θα τους πάμε μέχρι το τέλος!

Αυτοί που έστησαν τη σκευωρία της Novartis δεν θα μας κουνάνε το δάχτυλο!

Ρωτώ, λοιπόν, ξανά τον κ. Μορφίδη:

  1. Για ποιον λόγο βάλατε την υπογραφή σας στη συγκεκριμένη τροπολογία ενώ μάλιστα το σκάνδαλο της Folli-Follie είχε ήδη λάβει διεθνείς διαστάσεις, διασύροντας τη χώρα;
  2. Γνωρίζατε ποια εταιρία κρυβόταν πίσω από την τροπολογία για τα ΚΑΕ;
  3. Υπερασπιστήκατε το δημόσιο συμφέρον ή με την υπογραφή σας, έστω και λόγω άγνοιας, βοηθήσατε συγκεκριμένους μεγαλοεπιχειρηματίες που σήμερα είναι προφυλακισμένοι;
  4. Γνωρίζατε ότι με τη συγκεκριμένη τροπολογία η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επέτρεπε τη διαπραγμάτευση της μετοχής της Folli-Follie ώστε να προλάβουν να ρευστοποιήσουν οι επιχειρηματίες βγάζοντας λεφτά στο εξωτερικό;

Πριν προσφύγετε, λοιπόν, στη Δικαιοσύνη, περιμένω πρώτα τις απαντήσεις σας»!