Ο Κώστας Μορφίδης δίνει διορία 5 ημερών στον Μακάριο Λαζαρίδη να ανακαλέσει, αλλιώς…

...ο τ. βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει μήνυση και αγωγή εναντίον του νυν βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας για τα «ψεύδη και τη λασπολογία που διασπείρει» σχετικά με την εμπλοκή του στο «σκάνδαλο Folli-Follie»

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η «κόντρα» που ξέσπασε μεταξύ του Μακάριου Λαζαρίδη και του Κώστα Μορφίδη όταν ο πρώτος δήλωσε ότι ο δεύτερος εμπλέκεται στο «σκάνδαλο Folli-Follie» έχοντας συνυπογράψει, το 2018, τροπολογία που ευνοούσε καταφανώς τη συγκεκριμένη εταιρία.

Οι δηλώσεις Λαζαρίδη [διαβάστε τις εδώ] προκάλεσαν την αντίδραση Μορφίδη και την απειλή για προσφυγή στη Δικαιοσύνη εάν δεν ανακαλέσει [διαβάστε την εδώ] με τον βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας να δηλώνει ότι «δεν τον φοβάται» [διαβάστε την ανταπάντηση Λαζαρίδη εδώ].

Σήμερα, ο τ. βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ επανέρχεται στο θέμα και δηλώνει ότι δίνει διορία πέντε ημερών στον Μακάριο Λαζαρίδη να ανασκευάσει «τη λασπολογία και τα ψεύδη που διασπείρει», ειδάλλως θα καταθέσει εναντίον του αγωγή και μήνυση.

Διαβάστε τη νέα δήλωση του Κώστα Μορφίδη:

«Στα 45 χρόνια οργανωμένης πολιτικής ζωής και στα 20 χρόνια σε θεσμικές θέσεις ευθύνης, πρώτη φορά αναγκάστηκα σήμερα να προσφύγω στη δικαιοσύνη, καταθέτοντας εξώδικη διαμαρτυρία κατά του βουλευτή Καβάλας της ΝΔ Μακάριου Λαζαρίδη, υπερασπιζόμενος την τιμή, την υπόληψη και την πολιτική μου πορεία απέναντι στα ψεύδη και τη λασπολογία την οποία –μόνον αυτός και ευτυχώς όχι το κόμμα του– διασπείρει τις τελευταίες μέρες.

Του δίνω το χρονικό περιθώριο των 5 ημέρων, όπως ορίζεται από τον νόμο, ώστε, είτε να ανακαλέσει τα όσα δυσφημιστικά είπε εναντίον μου ή να καταθέσει δημοσίως τα στοιχεία που “αποδεικνύουν” την ορθότητα των ισχυρισμών του. Διαφορετικά, είμαι υποχρεωμένος να συνεχίσω μέσω της δικαστικής οδού και να καταθέσω μήνυση και αγωγή εναντίον του».