Χρήστος Γάκης: Όλοι μαζί ενωμένοι οφείλουμε να «βάλουμε πλάτη» και να αγωνιστούμε από κοινού

Δήλωση ανεξαρτητοποίησης από τον περιφερειακό συμβούλιο με πολλαπλά μηνύματα προς πολλούς αποδέκτες - «Δεν χωρούν στείρες αρνήσεις, αναίτιοι διχασμοί και ανούσιες αντιπαραθέσεις...»

Το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Μαΐου 2021 έγινε γνωστό ότι ο εκλεγμένος με την παράταξη της Περιφερειακής Σύνθεσης περιφερειακός σύμβουλος από την Καβάλα Χρήστος Γάκης κατέθεσε επιστολή προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ δηλώνοντας την ανεξαρτητοποίησή του [διαβάστε περισσότερα σχετικά εδώ].

Λίγες ώρες αργότερα, ο ίδιος ο κ. Γάκης εξέδωσε γραπτή δήλωσή του στην οποία εξηγεί τους λόγους του «διαζυγίου» του με την παράταξη Τοψίδη, δηλώνοντας παράλληλα «παρών» στον κοινό αγώνα υπό την Κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για «την επαναφορά της χώρας και της ΠΑΜ-Θ σε αναπτυξιακή τροχιά».

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της δήλωσης Γάκη.

«Μετά από πολύ σκέψη, ανακοινώνω σήμερα την ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη «Περιφερειακή Σύνθεση» του κ. Χριστόδουλου Τοψίδη με τον οποίο έχω εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ε. Καβάλας.

Σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία και με μόνο γνώμονα το καλό του τόπου μας, τη στιγμή που η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και η Κυβέρνηση του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη δίνουν μεγάλο αγώνα για την ανάκαμψη του τόπου από την πανδημία, δεν χωρούν στείρες αρνήσεις, αναίτιοι διχασμοί και ανούσιες αντιπαραθέσεις.

Όλοι μαζί ενωμένοι οφείλουμε να «βάλουμε πλάτη» σε αυτή την προσπάθεια και να αγωνιστούμε από κοινού, με όλες μας τις δυνάμεις για την επαναφορά της χώρας και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης σε αναπτυξιακή τροχιά.

Με εκτίμηση,
ΓΑΚΗΣ Δ. ΧΡΗΣΤΟΣ