Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0»: Στην Καβάλα ο Θόδωρος Σκυλακάκης

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών θα μιλήσει σε εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας - Πώς μπορείτε να την παρακολουθήσετε είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών και την Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης, συνεχίζει την εκστρατεία ενημέρωσης των μελών, λογιστών-φοροτεχνικών και επιχειρήσεων, για τις ευκαιρίες και τις προοπτικές, που αναδύονται από την ορθή αξιοποίηση των πόρων του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0».

Η δωδέκατη, κατά σειρά, εκδήλωση που συνδιοργανώνουν θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα, την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023, στις 17:00, στο ξενοδοχείο Airotel Galaxy, με συντονιστή τον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηεμμανουήλ.

Ομιλητές θα είναι ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης και ο Πρόεδρος του ΟΕΕ Κωνσταντίνος Κόλλιας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του 2ου ΠΤ ΟΕΕ Θεολόγης Βενέτης.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί, επίσης, ζωντανά από το κανάλι του ΟΕΕ στο YouTube (επιλέξτε εδώ) και από τη σελίδα του ΟΕΕ στο Facebook (επιλέξτε εδώ).

Κάντε την εγγραφή σας πατώντας εδώ