Μήνυμα νίκης Μητσοτάκη από την Καβάλα: Σε 23 μέρες θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί… [φωτογραφίες]

Με πολύ κόσμο και με έντονη την παρουσία της Αστυνομίας και του Λιμενικού, η επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ στην Καβάλα – Η περιοδεία στην ΠΕ ξεκίνησε στην Ελευθερούπολη και ολοκληρώθηκε στη Χρυσούπολη

Μήνυμα νίκης έστειλε από την Καβάλα, όπου βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 27/4, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της προεκλογικές περιοδείας του εν όψει της εκλογικής «μάχης» της 21ης Μαΐου. Ο πρόεδρος της ΝΔ προερχόμενος από την παρουσία του στην Ελευθερούπολη, έφτασε λίγο πριν τις 12.00 στο Καφέ «180ο» στο κέντρο της πόλης, όπου τον περίμενε πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στο σημείο.

Η ομιλία του έγινε υπό δρακόντεια μέτρα της Αστυνομίας και του Λιμενικού, στελέχη των οποίων έκαναν αισθητή την παρουσία τους στους δρόμους αλλά και στο λιμάνι της Καβάλας.

Στη σύντομη τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε βέβαιος για την επικράτηση του κόμματος του στις εκλογές τονίζοντας με έμφαση ότι «σε 23 μέρες θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί», ενώ άσκησε δριμύτατη κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση και στον επικεφαλής της Αλέξη Τσίπρα, αλλά και στον επικεφαλής του ΜΕΡΑ 25 Γιάνη Βαρουφάκη.

Κάνοντας μια σύντομη αναφορά στην Καβάλα, επισήμανε ότι το τελευταίο διάστημα στην περιοχή έχουν γίνει επενδύσεις που πλησιάζουν τα 200 εκατ. ευρώ, ενώ έκανε και ιδιαίτερη αναφορά στην αυξημένη, ακόμα και αυτή την περίοδο, τουριστική κίνηση. «Ρίχνοντας μια πρώτη ματιά στους δρόμους της πόλης, είδα ότι κυκλοφορούν πολλοί τουρίστες. Θυμάστε τα προηγούμενα χρόνια να υπάρχουν τόσοι πολλοί στην Καβάλα αυτή την εποχή;», ρώτησε απευθυνόμενος προς τον κόσμο!

Με αφορμή την παρουσία του Πρωθυπουργού στην Καβάλα, στην κεντρική πλατεία συγκεντρώθηκαν απολυμένοι από την Καβάλα Oil και τα Λιπάσματα που φώναζαν συνθήματα ζητώντας τη δικαίωση του αγώνα τους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε αεροπορικώς στην Καβάλα το πρωί της Πέμπτης στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» εκτός από την Ελευθερούπολη και την Καβάλα, βρέθηκε στη Χρυσούπολη στο δρόμο προς την Ξάνθη.