Σωτήρης Τσεκμέζογλου: Οριστικά δημοτικός σύμβουλος Δήμου Καβάλας

Ανακοινώθηκε η απόφαση του Εκλογοδικείου που απέρριψε την ένσταση που κατέθεσε ο Κωνσταντίνος Πεφάνης με τον οποίο ισοψήφισε στις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Καβάλας

[dropcap]Ο[/dropcap]ριστικά δημοτικός σύμβουλος Καβάλας είναι από την Πέμπτη 22/2 ο Σωτήρης Τσεκμέζογλου, μιας και το εκλογοδικείο της Καβάλας απέρριψε την ένσταση που κατέθεσε ο Κωνσταντίνος Πεφάνης, με τον οποίο ισοψήφισε στις εκλογές του Οκτωβρίου στην 19η και τελευταία εκλόγιμη θέση με 532 σταυρούς, στο συνδυασμό «Σύγχρονος Δήμος» του Δημάρχου Θόδωρου Μουριάδη. Μετά την κλήρωση που ακολούθησε της ισοψηφίας, στην οποία κέρδισε ο κ. Τσεκμέζογλου, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας υπέβαλε ένσταση για λάθη στην καταμέτρηση των ψήφων, κάτι που όμως δεν επιβεβαιώθηκε σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου.

Μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασης ο Σωτήρης Τσεκμέζογλου με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb, τόνισε ότι για εκείνον δεν αλλάζει κάτι μιας και με τον Κ. Πεφάνη τους συνδέουν κοινοί αγώνες και ενδιαφέρον για τον Δήμο Καβάλας, ενώ ευχαρίστησε τους συμπολίτες που τον στήριξαν καθώς και τον δικηγόρο του Νίκο Σιδηρόπουλο.

Η ανάρτηση του αναφέρει σχετικά:

«Η σημερινή απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Καβάλας απέρριψε την ένσταση του συνυποψηφίου μου, Κώστα Πεφάνη, κάνοντας δεκτά τα επιχειρήματά μου και κατοχυρώνοντας την θέση μου στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας.

Για εμένα δεν αλλάζει κάτι, με τον Κώστα μας συνδέουν κοινοί αγώνες και το ίδιο ενδιαφέρον για την πρόοδο του Δήμου Καβάλας και των συνδημοτών μας. Έχουμε κοινό μέλλον και κοινή πορεία.

Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου για την στήριξή τους και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους με όλες μου τις δυνάμεις.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον δικηγόρο Νικόλαο Σιδηρόπουλο, ο οποίος με εκπροσώπησε στο Δικαστήριο».