Μακάριος Λαζαρίδης: Είμαι υπερήφανος για όσα έχουμε πετύχει για τους ψαράδες των λιμνοθαλασσών της Κεραμωτής

Ο βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία παρέστη στο 1ο Συνέδριο Αλιείας και Υδατοκαλλιέργειας

Στο 1ο Συνέδριο Αλιείας και Υδατοκαλλιέργειας, που διοργανώνει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και διεξάγεται στην Ελευσίνα παρέστη ο βουλευτής της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία, Μακάριος Λαζαρίδης.

Στο περιθώριο των εργασιών, συναντήθηκε με μέλη της Οργάνωσης Παραγωγών Αλιέων Λιμνοθαλασσών Κεραμωτής, με τους οποίους διατηρεί ισχυρούς δεσμούς, έχοντας κατά καιρούς συμβάλλει στην επίλυση σημαντικών προβλημάτων τους.

Ο κ. Λαζαρίδης συζήτησε με τους αλιείς τις προκλήσεις και τις προοπτικές του κλάδου, όπως άλλωστε τις έχουν διατυπώσει και οι ίδιοι στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος τους έχει επισκεφθεί δύο φορές, στο πλαίσιο περιοδειών του στην Καβάλα.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο κ. Λαζαρίδης έκανε την εξής δήλωση: «Επέλεξα αυτό το Σαββατοκύριακο να βρεθώ εδώ, στην ιστορική Ελευσίνα, στο 1ο συνέδριο Αλιείας και Υδατοκαλλιέργειας. Αλλά πρωτίστως επέλεξα να είμαι εδώ, δίπλα στους φίλους μου, ψαράδες των λιμνοθαλασσών της Κεραμωτής, δίπλα στους ανθρώπους του μόχθου. Είμαι πολύ υπερήφανος γιατί την τελευταία πενταετία έχουμε καταφέρει να πετύχουμε σημαντικά πράγματα τα οποία οδηγούν στην ανάπτυξη και των ιδίων και του τόπου μας».