ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ: Καλωσορίζουμε στην Καβάλα τον πολιτικό που ξεπούλησε αρχές και αξίες για μία υπουργική καρέκλα

Η δηκτική ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος για την επίσκεψη του υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη στην Καβάλα

Το Παράρτημα Καβάλας του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ευρωπαϊκής Κίνησης, ο Δήμος Παγγαίου, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων ΑΜ-Θ και οι εκδόσεις «Πατάκη» παρουσιάζουν το Σάββατο 20 Απριλίου 2024 στις 20:00 στο αμφιθέατρο της Ιεράς Μητρόπολης Ελευθερούπολης το βιβλίο του καθηγητή, Θανάση Διαμαντόπουλου με τίτλο «Χωρίς στέμμα. Η αβασίλευτη του Μεσοπολέμου. Ανατομία ενός ιστορικοπολιτικού ατυχήματος», όπου μεταξύ των ομιλητών θα είναι και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης [διαβάστε εδώ για την εκδήλωση].

Η Νομαρχιακή Επιτροπής Καβάλας του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής, με μια δηκτική ανακοίνωση «κηρύσσει ανεπιθύμητο» το πρώην στέλεχός του, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «καλωσορίζουμε τον πολιτικό που ξεπούλησε αρχές και αξίες για μία υπουργική καρέκλα, εξαργυρώνοντας την πολύμηνη παρουσία του στις τηλεοπτικές εκπομπές».

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Καβάλας

Καλωσορίζουμε στην Καβάλα τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Γιώργο Φλωρίδη. Καλωσορίζουμε τον πολιτικό που ξεπούλησε αρχές και αξίες για μία υπουργική καρέκλα, εξαργυρώνοντας την πολύμηνη παρουσία του στις τηλεοπτικές εκπομπές, στις οποίες έκανε σκληρή κριτική στο ΠΑΣΟΚ και στον πρόεδρό του.

Καλωσορίζουμε τον πολιτικό που αναδείχθηκε και ευεργετήθηκε από το ΠΑΣΟΚ, τα μέλη και τους ψηφοφόρους της δημοκρατικής παράταξης.

Καλωσορίζουμε τον υπουργό της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη που θα οδηγήσει με την πρόσφατη νομοθετική του πρωτοβουλία χιλιάδες Έλληνες πολίτες πίσω από τα κάγκελα της φυλακής για την τέλεση πλημμεληματικών αδικημάτων.

Καλωσορίζουμε τον «κεντρώο» και «μετριοπαθή» πολιτικό που σε πολλά βίντεο στο διαδίκτυο καταφέρεται με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά της Νέας Δημοκρατίας και σήμερα μας κουνάει το «δάχτυλο» και κάνει λόγο για «μπάζα».

Καλωσορίζουμε το στενό συνεργάτη του κ. Μητσοτάκη που ανέλαβε «εργολαβικά», ως καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός, κατά τη σχετική συζήτηση στη Βουλή, την υποστήριξη και την «αθώωση» του Κώστα Καραμανλή για το έγκλημα των Τεμπών.

Και μιας και επισκέπτεται την Καβάλα, ας του θυμίσουμε το ρητό που κοσμούσε το γραφείο του ιστορικού Δημάρχου της Καβάλας, Λευτέρη Αθανασιάδη: «Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τον ευεργετηθέντα αχάριστο».