Τρεις αρχαίοι Πολιτισμοί «συμβιώνουν» μουσικά στο Imaret [βίντεο]

Μια μοναδική συναυλία από το τρίο Symbiosis στο μνημείο της Παναγίας «φέρνει» πιο κοντά την Ελλάδα, τη Συρία και την Παλαιστίνη

3από τους παλαιότερους μουσικούς πολιτισμούς ενώνονται από τους ταλαντούχους μουσικούς του σχήματος “Symbiosis”, σε μία μουσική βραδιά στο Imaret. Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018, στις 18:00, ο Άλκης Ζοπόγλου (κανονάκι-Ελλάδα), ο Ahmad Ali Khatib (ούτι-Παλαιστίνη) και ο Bashar Sharifah (τσέλο-Συρία), με όχημα τη δεξιοτεχνία τους, θα ανταλλάξουν τα προσωπικά τους μουσικά βιώματα προερχόμενα από τις παραδόσεις των χωρών τους.

Οι τρεις μουσικοί αναμένεται να παρασύρουν τους τυχερούς ακροατές που θα βρεθούν στο Imaret, σε ένα μακρινό ταξίδι σε τόπους με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, που συνεχίζουν να κρατούν ζωντανές τις μνήμες και τις παραδόσεις τους.

Δείτε παρακάτω ενδεικτικά βίντεο από τον κάθε μουσικό:

Info

Symbiosis
Imaret
Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018
Ώρα έναρξης: 18:00
Τιμή εισιτηρίου: €18
Για κράτηση εισιτηρίων επικοινωνήστε με το Imaret (τηλ.: 2510620151) και το κατάστημα Κοσμήματα ANTIGONI (Ομονοίας 67, τηλ.: 2510225926). Λόγω του περιορισμένου αριθμού των θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.