Βραβείο «ERMIS» στον Γιώργο Ξουλόγη

Ο Καβαλιώτης μουσικοσυνθέτης και μέλος της ομάδας της Gullwing Productions βραβεύτηκε για την μουσική στο τηλεοπτικό σποτ του brand «Dimello Coffee»

Ακόμη ένα μέλος της ομάδας Gullwing Productions βραβεύθηκε. Ο μουσικός και συνθέτης Γιώργος Ξουλόγης, γέννημα – θρέμμα της Καβάλας, διαπρέπει στον χώρο της κινηματογραφικής, τηλεοπτικής, και όχι μόνο, μουσικής.

Από σήμερα είναι κάτοχος του πρώτου του βραβείου ERMIS  στην κατηγορία «Πρωτότυπη Μουσική Σύνθεση/ Παραγωγή» για την μουσική στο τηλεοπτικό σποτ του brand “Dimello Coffee”.

Στην ομάδα των «Φτερών του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου» δηλώνουν υπερήφανοι που ακόμη ένα μέλος τους βραβεύεται για την δουλειά του.

Ο Γιώργος Ξουλόγης έγραψε την πρωτότυπη μουσική για την σειρά ιστορικών ντοκιμαντέρ «Στα Φτερά του Α Παγκοσμίου Πολέμου» συμπαραγωγής COSMOTE TV.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Έκανε σπουδές σε πολλά πεδία της μουσικής όπως θα διαπιστώσει κανείς από το βιογραφικό του.

Έγραψε μουσική σε πάνω από 40 ταινίες και σχετικά έργα.

Σήμερα ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως Συνθέτης, ενορχηστρωτής, μουσικολόγος με εξειδίκευση στην σύνθεση μουσικής σε οπτικά έργα.