Στην Καβάλα ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης

Ο υφυπουργός Σύγχρονου Πολιτισμού θα έχει επαφές με φορείς και δημιουργούς του τόπου

Στην Ανατολική Μακεδονία θα βρεθεί τις επόμενες μέρες ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης. Με αφορμή το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας το οποίο θα διεξαχθεί στη γειτονική πόλη από τις 12 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2021, ο υφυπουργός Σύγχρονου Πολιτισμού θα επικεφτεί και την Καβάλα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Γιατρομανωλάκης θα βρεθεί στην Καβάλα, αφού στην πόλη μας είχε βρεθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, με την ιδιότητα του Γενικού Γραμματέα Σύγχρονου Πολιτισμού, οπότε και είχε συναντηθεί με μέλη της Διοίκησης του Δήμου Καβάλας και είχε επισκεφτεί τη Μεγάλη Λέσχη, τη Δημοτική Καπναποθήκη το κτίριο του ΕΟΚ και τον Αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων [διαβάστε περισσότερα εδώ].

Το ακριβές πρόγραμμα της νέας επίσκεψης Γιατρομανωλάκη στην Καβάλα θα γίνει επίσημα γνωστό τις επόμενες μέρες, ωστόσο σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο υφυπουργός θα έχει επαφές-«συνέχεια» του προ ενός έτους ταξιδιού του, ενώ θα συνομιλήσει με σύγχρονους δημιουργούς της περιοχής μας σε μία συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο Imaret το απόγευμα της Τετάρτης 15 Σεπτεμβρίου 2021.