Η γαστρονομία της Καβάλας έγινε θέμα στον… Γαστρονόμο της Καθημερινής

«Από τη λιμνοθάλασσα της Κεραμωτής μέχρι τους πρόποδες του Παγγαίου όρους και από την κοιλάδα του Νέστου μέχρι το κέντρο της πόλης, ο νομός Καβάλας είναι ένας πλούσιος τόπος, γεμάτος γεύσεις και αρώματα. Το ζύγι, βέβαια, γέρνει προς τα ψάρια και τα θαλασσινά» αναφέρει το αφιέρωμα του Γαστρονόμου της Καθημερινής και της Λίνας Καπετάνιου, έχοντας ως τίτλο «Νομός Καβάλας: Εύφορη γη, πλούσια θάλασσα». Το αφιέρωμα εστιάζει σε «όλα τα καλά της θάλασσας», στην «κοιλάδα-θησαυρό», στα «απέραντα χωράφια», στο κρασί, στα γλυκά, αλλά και στην… «ισχύ εν τη ενώσει», ήτοι στους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς και στην Ένωση Αγροτών Συνεταιρισμένων (ΕΑΣ) Καβάλας. Μπορείτε να διαβάσετε το αφιέρωμα του Γαστρονόμου της Καθημερινής εδώΣυμπέρασμα: Ένα τέτοιο άρθρο είναι η καλύτερη διαφήμιση για τον Νομό, τα αξιοθέατα και την παραγωγή του και μάλιστα… ανέξοδη διαφήμιση.