ΑΟΚ-Βόλει: Τελευταία στάση… Μαρκόπουλο

Τον ΑΟ Μαρκόπουλο, που κέρδισε 3-1 σετ τον Φοίβο Μελισσίων θα αντιμετωπίσει στον μεγάλο τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κ-18 η Καβάλα

Την ομάδα του ΑΟ Μαρκόπουλου θα βρει μπροστά της στο δρόμο προς το χρυσό μετάλλιο και την 1η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-18 ο ΑΟ Καβάλα!

Το Μαρκόπουλο προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης κερδίζοντας με σχετική άνεση τον Φοίβο Μελισσίων με 3-1, σ’ ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο των Μελισσίων στην Αθήνα και ξεκίνησε με σχεδόν 1,5 ώρα καθυστέρηση λόγω της πτώσης του ρεύματος στην περιοχή, εξ αιτίας προβλημάτων ηλεκτροδότησης.

Ο ημιτελικός του ΑΟΚ

Σε ότι αφορά τον ΑΟΚ ήδη προετοιμάζεται για το μεγάλο ραντεβού με την ιστορία αλλά δεν ξεχνά την μεγάλη πορεία που είχε και την σπουδαία νίκη στον Εύσμο που τον έφερε ένα βήμα προς την 1η θέση. Τα σετ του αγώνα ήταν: 26-24, 19-25, 26-24, 19-25, 10-15.
Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τις εξής συνθέσεις:
ΑΠΣ Αίας (Παπαδημητρίου): Γιαλαμά, Μουρατίδου, Γαροφαλίδου, Σταυροπούλου, Σουρβαδή, Παπαδοπούλου, Μίγα, Μοτσιακου, Ρέντζου, Θεοδοσίου, Πεχλιβάνη, Καρακαβίδου.
ΑΟ Καβάλα (Μπαλασάς): Γκίκα, Κουλούρη, Κορουσιάδου, Ιωαννίδου, Τσακιρίδου, Κούτσικ, Σιώκη, Γεωργιάδου, Βαϊκαλή, Βρέττου, Ντόμι, Αγγελοπούλου, Παπαδοπούλου.

Ο ημιτελικών στα Μελίσσια

Στον άλλο ημιτελικό, το Μαρκόπουλο βρέθηκε μπροστά με 0-2 σετ κερδίζοντας τα με το ίδιο σκορ (22-25), ενώ στο 3ο σετ ο Φοίβος μείωσε σε 1-2 επικρατώντας με 25-23. Απ’ ότι φαίνεται όμως έμεινε από δυνάμεις μιας και στο 4ο σετ κέρδισε άνετα με 9-25 και πήρε τη νίκη. Αναλυτικά τα σετ: 22-25, 22-25, 25-23, 09-25.
Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τις εξής συνθέσεις:
ΣΦΑΜ Φοίβος (Μονδέλος): Χατζηκαημίδη, Κομίνη, Κουβαρά, Θάνου, Αθανασιάδη, Γιαννούλη, Μπέτκα, Μπαρδή, Μιχαλέα, Τσίγκα, Μήλιου, Καράμπελα, Μαστορά.
ΑΟ Μαρκόπουλου (Κανελλοπούλου): Καραγιάννη, Αδρακτά, Ανυφαντή, Κωτσαρά, Αλλαγιάννη, Γράβαρη, Δήμου, Ευαγγελίου, Σπανάκη, Μπερκέτη, Μπενέζη, Νότη.