Μέχρι τα Χριστούγεννα τα έργα για τα διόδια της Καβάλας

Η Αστυνομική Διεύθυνση αποφάσισε παράταση των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας των οχημάτων για να ολοκληρωθούν οι εργασίες

Μέχρι τα Χριστούγεννα θα ισχύσουν τελικά τα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας των οχημάτων στην Εγνατία Οδό στο ύψους της λιμανιού «Φίλιππος Β’», προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες για την κατασκευή του μετωπικού σταθμού διοδίων.

Αυτό έγινε γνωστό με την ανακοίνωση των περιοριστικών μέτρων από την Αστυνομική Διεύθυνση της Καβάλας που τα παρατείνει μέχρι και την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021.

Αναλυτικά η απόφαση της ΑΔ Καβάλας αναφέρει:

«Αποφασίζουμε την παράταση ισχύος μέχρι 21-12-2021 της με α/α «5» απόφασής μας, που αφορά την προσωρινή ρύθμιση κυκλοφορίας από τη χ/θ 479+048 έως την χ/θ 479+550, που αφορούν σε εργασίες αμφίπλευρης διαπλάτυνσης του υφιστάμενου αυτοκινητοδρόμου και την κατασκευή εφτά (7) νησίδων, μεταλλικού στεγάστρου, κτιρίου διοίκησης και λοιπών βοηθητικών χώρων και ενημέρωσης ελεύθερης διέλευσης.

-Κατά τη διάρκεια εφαρμογής των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται παραπλεύρως της ζώνης εκτέλεσης των εργασιών, με την χρήση της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας (ταχεία) ανά κατεύθυνση κίνησης, η οποία θα έχει πλάτος 3,75 μέτρα».