ΑΟ Καβάλα: Έτσι δεν πας πουθενά! Ήττα 1-0 από τον Αγρ. Αστέρα στον Εύοσμο

Νέα οδυνηρή ήττα της ομάδας στη Θεσσαλονίκη, με κακή εμφάνιση – Στους 5 οι βαθμοί της διαφοράς στην κορυφή από τον Καμπανιακό

Η Θεσσαλονίκη δεν… ταιριάζει καθόλου στον ΑΟΚ και το «κακό» τρίτωσε για το συγκρότημα του Γιώργου Αγγελίδη. Μετά τις αποτυχίες σε Μηχανιώνα και Θέρμη, η Καβάλα γνώρισε μια ακόμα οδυνηρή ήττα, αυτή τη φορά στον Εύοσμο από τον Αγροτικό Αστέρα με 1-0, με το όνειρο της διεκδίκησης της ανόδου να απομακρύνεται σημαντικά, από τη στιγμή που ο Καμπανιακός κέρδισε το Άβατο και απομακρύνθηκε στους 5 βαθμούς στην κορυφή του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Κόντρα σ’ έναν εμφανώς αδύναμο αντίπαλο, χωρίς μεγάλες δυνατότητες, και σε μια αναμέτρηση όπου ήταν υποχρεωμένος να κερδίσει, το γεγονός ότι δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων (παρά τις απουσίες που είχε) και απέτυχε παταγωδώς, περιγράφει την εικόνα της ομάδας στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης. Ούτε όμως οι απουσίες, ούτε η ατυχία, ούτε το κακό γήπεδο αποτελούν δικαιολογία για την αποτυχία. Ο ΑΟΚ απογοήτευσε τους φιλάθλους και πολύ περισσότερους τους περίπου 50 οπαδούς του που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για να σταθούν στο πλευρό του, και πλέον η υπόθεση τίτλος δεν βρίσκεται στα χέρια του…

Φάσεις και γκολ

  • Στο 30ο λεπτό δυνατό σουτ του Μαγκαφίνη από πλάγια από το ύψος της μεγάλης περιοχής καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.
  • Στο 33’ σε φάση διαρκείας σουτ του Γερογιάννη μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ και στο 38’ μετά από λάθος γύρισμα της άμυνας του Αγροτικού Αστέρα ο Μπαρέττας βγήκε μόνος του με τον τερματοφύλακα, αλλά δεν μπόρεσε να τον πλασάρει.
  • Στο 52’ σουτ του Γαβαλίδη αποκρούει ο Σταθάκης και στο 57’ μετά από φάση διαρκείας ο Τσολάκης με πλασέ από κοντά κάνει το 1-0.
  • Στο 76’ δυνατό σουτ φάουλ του Ρουμπιέ η μπάλα φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 91’ ο Ιορδανίδης χάνει μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει αφού δεν πρόλαβε να πλασάρει από κοντά.

Οι Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας: Καζέλης, Κοτανίδης, Φετεινίδης, Βασίλας, Θεοδωρίδης, Τσολάκης (90+ Ίλια), Καγκελίδης, Γαβαλίδης (82’ Αιχμαλωτίδης) , Κοτσούλας, Φασουλάκος, Πέτκος (59’ Ζήση).

Καβάλα: Σταθάκης, Γερογιάννης, Μαγκαφίνης, Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Καζαντζίδης (53’ Δημητρακούδης), Καρακώστας, Παβλόφ (63’ Κατσέτης), Ρουμπιές, Ιορδανίδης, Μπαρέττας (46’ Κατσαμάγκας).