Τίμος Καβακάς: Μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου θα έχουμε μεταγραφικά νέα στον ΑΟΚ…

Ο προπονητής της Καβάλας ανέφερε ότι υπάρχουν ήδη επαφές με παίκτες από τη SL 2 και ότι με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το 2023 θα υπάρξουν εξελίξεις

Την μεταγραφική ενίσχυση του ΑΟΚ, αμέσως μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το 2023, προανήγγειλε ο προπονητής της ομάδας μετά το τέλος αγώνα με τη Βέροια. Ο Τίμος Καβακάς τόνισε ότι ήδη υπάρχουν επαφές με Έλληνες παίκτες που παίζουν στη SL2 και θα αποκτηθούν όχι μόνο για φέτος αλλά και εν όψει της επόμενης χρονιάς.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι: «Θα έχουμε προσθήκες στην ομάδα σε θέσεις που χρειάζεται. Ήδη εδώ και 15 ημέρες συζητάει με ποδοσφαιριστές που ενδιαφερόμαστε να αποκτήσουμε. Θεωρώ ότι μέχρι το τέλος των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων για το 2023, που είναι μέχρι τις 20/12 θα έχουμε και περισσότερα νέα για τη μεταγραφική μας ενίσχυση. Αυτή η ενίσχυση είναι απαραίτητη κάτι που το αντιλαμβάνεται και η διοίκηση και αφορά Έλληνες παίκτες, και όχι ξένοι, οι οποίοι γνωρίζουν την Ελληνική πραγματικότητα και αγωνίζονται σε μεγαλύτερη κατηγορία, ενώ έχουν παραστάσεις και εικόνες για να μας βοηθήσουν και την επόμενη χρονιά».

Δύσκολη η προηγούμενη εβδομάδα για εμάς…

Σε ότι αφορά τον αγώνα με την Βέροια, ανέφερε: «Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο για εμάς, γιατί είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα για την ομάδα και τα παιδιά. Τους αξίζουν συγχαρητήρια και μπράβο και πρέπει να έχουν συμπαράσταση και αγάπη. Είναι παιδιά που έχουν παρόν και μέλλον στο ποδόσφαιρο. Η νίκη μας απόκτησε ιδιαίτερη σημασία γιατί στο 1ο ημίχρονο βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και η ψυχολογική πίεση ήταν μεγάλη. Τη δεδομένη στιγμή το πρόβλημα μας ήταν ψυχοσωματικό παρά αγωνιστικό. Το διαχειριστήκαμε καλά στο 1ο αλλά και στο 2ο ημίχρονο, όπου εκεί βγήκαμε πιο συγκεντρωμένοι στο γήπεδο. Ασφαλώς μας βοήθησε και η 2η κίτρινη – αποβολή σε παίκτη της Βέροίας και έτσι κερδίσαμε δίκαια. Η νίκη αυτή θα μας φέρει ηρεμία. Επαναλαμβάνω για ακόμα μια φορά ότι εμείς μπορούμε τα παιχνίδια να τα κάνουμε εύκολα ή δύσκολα»!

Γιάννης Πολλαετίδης: Η Καβάλα θα πάρει τον τίτλο

Από τη μεριά του ο τεχνικός της Βέροιας Γιάννης Πολλαετίδης αναγνώρισε την ανωτερότητα της Καβάλας και στάθηκε στο ανταγωνιστικό πρόσωπο που είχε η ομάδα του στο 1ο μέρος: «Δε νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε πάρα πολλά. Η νίκη της Καβάλας ήταν δίκαιη. Είναι το πρώτο φαβορί για να πάρει το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι θα το πάρει και γι’ αυτό δε χωρά αμφισβήτηση. Μετά την άδικη ήττα από το Νέστο, καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για ένα ημίχρονο. Προηγηθήκαμε και θα μπορούσαμε σε 1-2 φάσεις να πετύχουμε κάτι καλύτερο. Στο 2ο ημίχρονο με μια αβίαστη 2η κίτρινη κάρτα μείναμε με 10 παίκτες, μετά ήρθε το 2ο γκολ και σ’ ένα λεπτό ήρθε και το 3ο και εκεί κάπου το παιχνίδι τελείωσε».