Στέλιος Κυμπουρόπουλος: Συνάντηση με μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Κατά του Καρκίνου Νομού Καβάλας

Ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας «άκουσε» το αίτημα του Συλλόγου για αγορά ακτινοθεραπευτικού μηχανήματος από το Νοσοκομείο της Καβάλας και δεσμεύτηκε να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση

Στην Καβάλα βρέθηκε την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Κυμπουρόπουλος στο πλαίσιο περιοδείας του στην ευρύτερη περιοχή και ενόψει των Ευρωεκλογών του Ιουνίου.

Στο περιθώριο των επαφών του με θεσμικούς αλλά και κομματικούς φορείς, ο κ. Κυμπουρόπουλος συναντήθηκε και με μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου Εθελοντών Κατά του Καρκίνου Νομού Καβάλας και έγινε κοινωνός του αιτήματος του Συλλόγου για αγορά ενός ακτινοθεραπευτικού μηχανήματος από το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, «ώστε να βοηθηθούν οι ανθρώπου που ταλαιπωρούνται όταν χρειάζεται να μερακινούνται καθημερινά στη Θεσσαλονίκη ή στην Αλεξανδρούπολη για να κάνουν τις θεραπείες τους».

Η πρόεδρος του Συλλόγου Σταυρούλα Γκουλούση «ενημέρωσε τον Ευρωβουλευτή, για το πολύ σοβαρό θέμα που αφορά στην πόλη μας που μαστίζεται από τον καρκίνο, όπου μέσα από την ιδιότητα του ως Ευρωβουλευτής αλλά και μέσα από την ευαισθησία του σαν άνθρωπος με ειδικές ανάγκες, μετά την ενημέρωσή του, μας διαβεβαίωσε ότι η μεσολάβηση του για το συγκεκριμένο θέμα, θα πραγματοποιηθεί, κοινοποιώντας στους κατάλληλους ανθρώπους το αίτημά μας», ανακοίνωσε ο Σύλλογος.

Τον Σύλλογο εκπροσώπησαν, εκτός από την κ. Γκουλούση, η Γραμματέας Δήμητρα Κονδύλη, το μέλος του ΔΣ Βούλα Παπαδοπούλου και η εμψυχώτρια του Συλλόγου σε ανθρώπους που χρειάζονται στήριξη στον αγώνα τους Κατερίνα Χατζηδημητρίου.

«Ευχόμαστε ο κ. Κυμπουρόπουλος να έχει καλή επιτυχία στον δικό του αγώνα, αλλά και ο λόγος του για τον Σύλλογο μας, να πιάσει τόπο», συμπληρώνεται στη σχετική ανακοίνωση.