Δήμος Παγγαίου: Αυτοί είναι οι 20 συνοδοί των λαμπαδηδρόμων της Ολυμπιακής Φλόγας

Ανακοινώθηκαν οι αθλητές που συνοδέψουν τους 5 λαμπαδηδρόμους που θα μεταφέρουν την Φλόγα, για πρώτη φορά, στην Ελευθερούπολη την Τρίτη 23 Απριλίου

Τους 20 αθλητές που θα συνοδεύσουν τους 5 λαμπαδηδρόμους που θα μεταφέρουν, για πρώτη φορά στην Ιστορία, την Ολυμπιακή Φλόγα στην Ελευθερούπολη, έκανε γνωστούς ο Δήμος Παγγαίου.

Πρόκειται για εκπροσώπους όλων των αθλημάτων που «καλλιεργούνται» στην περιοχή, ενώ ανάμεσα τους είναι και ο αντιδήμαρχος της αδελφοποιημένης πόλης με την Ελευθερούπολη Antony (προάστιο των Παρισίων) Γιάννης Βουδούκης που έλκει την καταγωγή από την περιοχή.

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα περάσει από την Ελευθερούπολη την Τρίτη 23 Απριλίου προερχόμενη από την Αλεξανδρούπολη με επόμενο σταθμό τη Βέροια, με τον Δήμο Παγγαίο να προετοιμάζεται κατάλληλα γι’ αυτή τη μεγάλο στιγμή, η οποία αντανακλά τα άλματα που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια ο Δήμος στον τομέα του αθλητισμού και των αθλητικών υποδομών.

Η ανακοίνωση του Δήμου Παγγαίου αναφέρει σχετικά:

«Ο Δήμος Παγγαίου παρουσιάζει τους 20 συνοδούς που θα συνοδέψουν τους πέντε λαμπαδηδρόμους που θα μεταφέρουν την Ολυμπιακή  Φλόγα εντός των ορίων του Δήμου. Πρόκειται για τους:

Οι 5 Λαμπαδηδρόμοι

Υπενθυμίζεται ότι οι 5 λαμπαδηδρόμοι που επιλέχτηκαν για μεταφέρουν την Ολυμπιακή Φλόγα είναι οι εξής:

  • Κατερίνα Μαμούτη: Πανελληνιονίκης, συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα το 1996 με την Εθνική Ομάδα στο Σύνθετο Ομαδικό αλλά και στα ατομικά αγωνίσματα στην Ενόργανη Γυμναστική. Προπονήτρια Ενόργανης Γυμναστική στο σύλλογο Γυμναστική Αθλητική Ακαδημία Παγγαίου .
  • Βασιλική Σταυρίδου: Πανελληνιονίκης, Πρωταθλήτρια Ευρώπης και Βαλκανίων στην Πυγμαχία. μέλος της Εθνικής Ομάδας, Αθλήτρια των Μαχητών Ελευθερούπολης.
  • Χρήστος Καραϊτης: Πανελληνιονίκης, Παγκόσμιος  Πρωταθλητής, Πρωταθλητής  Ευρώπης και Βαλκανίων στην Πυγμαχία, μέλος της Εθνικής Ομάδας. Αθλητής των Μαχητών Νέας Περάμου.
  • Γρηγόρης Μοσχοβίδης Πανελληνιονίκης και μέλος της Εθνικής Ομάδας Άρσης Βαρών σε πάγκο.