ΑΟ Καβάλα: Διπλή «στέψη» στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΚ;

Ισχυρή πιθανότητα η ομάδα να πάρει το κύπελλο του πρωταθλητή στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής στον τελικό κόντρα στον Βύρωνα και εφ’ όσον κερδίσει να σηκώσει κούπα δύο φορές

Στις 17.30 το Σάββατο θα ξεκινήσει το παιχνίδι του ΑΟΚ με τον Θερμαϊκό Θέρμης για την 32η αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου (εκτός από το τοπικό ντέρμπι της Ημαθίας Βέροια – Αγ. Μαρίνα) θα διεξαχθούν την ίδια ημέρα (Σάββατο) αλλά θα ξεκινήσουν στην κανονική ώρα, δηλαδή στις 16.00.
Ο αγώνας του Σαββάτου θα είναι και ο τελευταίος εντός έδρας της χρονιάς για τον ΑΟΚ, μιας και την τελευταία αγωνιστική θα πάρει χωρίς αγώνα τη νίκη με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Θα πρόκειται λοιπόν για μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους φίλους της Καβάλας να αποχαιρετήσουν την ομάδα που έσπασε (και συνεχίζει να σπάει) όλα τα ρεκόρ, και χάρισε τόσες πολλές χαρές τη φετινή περίοδο.

Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός

Προκειμένου μάλιστα η διοίκηση να δελεάσει περισσότερο κόσμο να βρεθεί το απόγευμα του Σαββάτου στο «Ανθή Καραγιάννη», συνεχίζει την προσφορά των δύο εισιτηρίων στην τιμή του ενός. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Τι καλύτερο από το να παίζεις σε ένα γεμάτο γήπεδο;
Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο με την παρέα σας, γι’αυτό και θα ισχύσει προπώληση 2 εισιτηρίων με συνολικό κόστος 10€!
Η προσφορά ισχύει μόνο στην προπώληση, στο καφέ Pastel από τις 12:00-14:00 & 18:00-20:00 τη Πρασκευή, 12:00-14:00 το Σάββατο.

Βοήθησε το καραβάκι να κατακτήσει τη κορυφή! Σας θέλουμε όλους εκεί»!

Την Τετάρτη με το Άβατο και μετά τέλος…

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η αγωνιστική περίοδος για το «καραβάκι» θα κλείσει την προσεχή Τετάρτη 24/4, μιας και τότε προβλέπεται να διεξαχθεί η 33η και προτελευταία αγωνιστική. Στο πλαίσιο αυτής ο ΑΟΚ θα βρεθεί στην Ξάνθη για να αντιμετωπίσει τον Άρη Αβάτου.
Σε ότι αφορά την τελετή για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή του 1ου ομίλου, ακόμα δεν έχει αποφασιστεί τίποτα επίσημο, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα σοβαρό ενδεχόμενο είναι «η κούπα να σηκωθεί» στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΚ (η ημερομηνία διεξαγωγής του οποίου δεν έχει οριστεί ακόμα) στο «Ανθή Καραγιάννη». Με λίγα λόγια δηλαδή, υπάρχει ισχυρή πιθανότητα ο ΑΟΚ να σηκώσει εκείνη την ημέρα 2 κύπελλα, αν και εφ’ όσον επιβεβαιώσει το τίτλο του φαβορί στον τελικό κόντρα στον Βύρωνα!