ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας: 5 μετάλλια στο 2ο προκριματικό πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ

Σε μια διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στο Ωραιόκαστρο και στην οποία συμμετείχαν 1300 αθλητές από 110 συλλόγους απ’ όλη την Ελλάδα, η Λαζάρου πήρε το χρυσό μετάλλιο, οι Ιακωβίδης και Αντωνιάδου αργυρά και οι Βαρδαβούλια και Τριανταφυλλίδου χάλκινα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης το 2ο προκριματικό πρωτάθλημα ΕΤΑΒΕ, που πραγματοποιήθηκε από τις 26 έως τις 28 Απριλίου 2024 συγκεντρώνοντας περισσότερους από 1300 αθλητές από 110 συλλόγους απ’ όλη την Ελλάδα.

Ο ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας κατάφερε να ξεχωρίσει με την εξαιρετική επίδοση των αθλητών του, αποσπώντας συνολικά πέντε μετάλλια σε αυτό το υψηλού επιπέδου αγώνων.

Η Σοφία Λαζάρου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, δείχνοντας την αθλητική υπεροχή με δεύτερο χρυσό μετάλλιο στην ΕΤΑΒΕ για το έτος 2024. Επίσης, ο Θεόδωρος Ιακωβίδης και η Βασιλική Άννα Αντωνιάδου κέρδισαν ασημένια μετάλλια, ενώ τα χάλκινα μετάλλια κατέληξαν στους Άγγελος Μιχαήλ Βαρδαβούλια και Δήμητρα Τριανταφυλλίδου.

Ο προπονητής Χάρης Παλτόγλου έδωσε έμφαση στην ανάγκη για ατομική δουλειά από κάθε αθλητή, που επικεντρώνεται στη βελτίωση των προσωπικών τεχνικών και φυσικής κατάστασης. Παράλληλα, τόνισε τον ρόλο της ομαδικής προσπάθειας, που καλλιεργεί τη συνεργασία και τη συνοχή μέσα στην ομάδα, αναγνωρίζοντας ότι η ισορροπία ανάμεσα σε αυτές τις δύο πτυχές είναι ουσιώδης για την επίτευξη των στόχων της ομάδας.