ΓΣ Ελευθερούπολης: Το Μεγάλο Σάββατο στη Δράμα η κηδεία του Αριστείδη Ιωαννίδη

Ο έμπειρος πρόεδρος του συλλόγου έφυγε από τη ζωή την Μεγάλη Τετάρτη σε ηλικία 60 ετών

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στη Δράμα, το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, θα τελεστεί η κηδεία του Αριστείδη Ιωαννίδη, που έφυγε από τη ζωή την Μεγάλη Τετάρτη σε ηλικία 60 ετών!

Η είδηση του θανάτου έγινε γνωστή από την ανακοίνωση του ΓΣ Ελευθερούπολης στον οποίο ήταν πρόεδρος. Ήταν ένας άνθρωπος που γνώρισε όσο λίγοι το μπάσκετ και συνετέλεσε σημαντικά στην ανοδική πορεία του ΓΣΕ όλα αυτά τα χρόνια. Πριν από την Ελευθερούπολη ο Άρης Ιωαννίδης είχε συνδέσει το όνομά του με τον ΚΑΟΔ, όντας ο πρόεδρος της ομάδας και ένας από τους πιο εμβληματικούς παράγοντες στην Α1, την περίοδο που οι Δραμινοί είχαν φτάσει να αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο.

Η ανακοίνωση του ΓΣΕ ανάφερε: «Καλό ταξίδι Αριστείδη. Η οικογένεια του ΓΣΕ θρηνεί το θάνατο του προέδρου της,  Αριστείδη Ιωαννίδη. Ο Αριστείδης του μπάσκετ. Ο Αριστείδης που σαν πρόεδρος έζησε τις μεγάλες στιγμές του ΚΑΟΔ. Ο Αριστείδης του ΕΣΑΚΕ. Ο άνθρωπος που ζούσε για το μπάσκετ. Πρόεδρε η απώλεια σου είναι τεράστια. Τα τελευταία χρόνια η εμπειρία σου για μας όλους ήταν οδηγός. Καλό παράδεισο».

Συλλυπητήρια από τον ΜΠΑΣ Αγίας Βαρβάρας και στον Αστέρα;

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Αρ. Ιωαννίδη εξέδωσε και η Αγία Βαρβάρα: «O ΜΠΑΣ Αγίας Βαρβάρας θρηνεί για τον αδόκητο χαμό του προέδρου του ΓΣ Ελευθερούπολης Αριστείδη Ιωαννίδη. Ο Αρίστείδης Ιωαννίδης συνέδεσε το όνομα του με τις τεράστιες επιτυχίες και την πορεία της ομάδας του ΚΑΟΔ και του ΓΣ Ελευθερούπολης στις Εθνικές κατηγορίες και η απώλεια του αφήνει ένα μεγάλο κενό αλλά και μία τεράστια παρακαταθήκη για το μπάσκετ της περιοχής. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και τη συμπεράσταση μας στην οικογένεια του αλλά και στην αθλητική οικογένεια του ΓΣΕ! Καλό ταξίδι πρόεδρε! Καλό Παράδεισο»!

Ο Αστέρας από τη μεριά του αναφέρει: «Ο Αστέρας Καβάλας εκφράζει τα συλλυπητήριά του για τον αδόκητο χαμό του προέδρου του ΓΣ Ελευθερούπολης Αριστείδη Ιωαννίδη. Το όνομά του συνδέθηκε με τις τεράστιες επιτυχίες και την πορεία της ομάδας του ΚΑΟΔ και του ΓΣ Ε στις Εθνικές κατηγορίες και η απώλεια του  είναι ένα μεγάλο πλήγμα για το μπάσκετ της περιοχής! Πρόεδρε καλό ταξίδι»!