Για ακόμα μια θητεία θα συνεχίσει στην προεδρία του Συνδέσμου Εκπαιδευτών Οδήγησης & Κυκλοφοριακής Αγωγής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ο Αντώνης Μαστοράκης. Ο Σύνδεσμος πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες τις εκλογές του στην Ξάνθη με μεγάλη συμμετοχή των μελών και στη συνέχεια ακολούθησε η συγκρότηση σε σώμα του νέου ΔΣ.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Ο Σύνδεσμος Εκπαιδευτών Οδήγησης & Κυκλοφοριακής Αγωγής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώνει τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, όπως αυτό προέκυψε μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στις 9 Ιανουαρίου.
Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:
- Πρόεδρος: Μαστοράκης Αντώνιος
- Αντιπρόεδρος: Σκιαδόπουλος Αλέξανδρος
- Γενικός Γραμματέας: Αντωνιάδης Κωνσταντίνος
- Ταμίας: Ηλιάδης Σάββας
Εκπρόσωποι Περιφερειακών Ενοτήτων:
- Ορεστιάδας: Ντουμανακης Βασίλειος
- Αλεξανδρούπολης: Τσομπανάκης Πέτρος
- Ροδόπης: Σκιαδόπουλος Αλέξανδρος
- Ξάνθης: Ραφτοπουλου Δέσποινα
- Δράμας: Μακρόπουλος Δημήτριος
- Καβάλας: Ηλιάδης Σάββας
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο δεσμεύεται να εργαστεί με συνέπεια και υπευθυνότητα για την προώθηση της οδικής ασφάλειας και την αναβάθμιση της εκπαίδευσης οδήγησης στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη».