Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Εναποθέτουμε «την πάσαν ελπίδα» μας στη Γυναίκα

Ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι η φετινή Παγκόσμια Ημέρα γιορτάζεται κάτω από τους ήχους του τρελού χορού του θανάτου

Το δικό του μήνυμα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στέλνει ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Ο πρώην βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι η ανθρωπότητα τιμά αυτή την ημέρα κάτω από τους ήχους του πολέμου και επισημαίνει ότι όλοι μας εναποθέτουμε τις ελπίδες μας για το αύριο στη σκέπη της ζωής, τη γυναίκα.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι:

«Η ανθρωπότητα “τιμά” σήμερα τη μάνα, την κόρη, την αδελφή, τη σύντροφο. Την τιμά κάτω από τους ήχους των σειρήνων, των εκρήξεων, του τρελού χορού του θανάτου που στήθηκε στη γειτονιά μας. Τιμά τη μήτρα ζωής, την εγκλωβισμένη στα καταφύγια. Την ξεριζωμένη από τη γενέθλια γη της στην προσπάθειά της να σώσει ό, τι πολυτιμότερο, τα παιδιά της.

Η μέρα γιορτής έμελλε να γίνει μέρα πένθους για τη χαμένη τιμή της ανθρωπότητας. Την ύστατη στιγμή επιτέλους για την ίδια τη συνέχιση της ζωής ας εναποθέσουμε τις ελπίδες μας για το αύριο στη σκέπη της ζωής, τη γυναίκα.

Σ’ αυτήν προσβλέπουμε εναποθέτοντας “την πάσαν ελπίδα” μας».