Αγγελος Διγκόζης: Μάλλον δεν θα πρέπει να ζητάω… κόρνερ

Ο προπονητής του ΑΟΚ σχολιάζει την αποβολή του από τον διαιτητή του αγώνα με τον Ορφέα στην Ξάνθη

Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι με τον Ορφέα στην Ξάνθη ανήκει στο παρελθόν στον ΑΟΚ ακόμα το συζητούν μιας και όπως τονίζουν την Κυριακή έζησαν πρωτόγνωρα πράγματα εκεί, σε ότι αφορά ειδικά την διαιτησία του κ. Τσαπάρα από τις Σέρρες! Όπως είναι ήδη γνωστό ο συγκεκριμένος ρέφερι απέβαλε τον προπονητή της Καβάλας Άγγελο Διγκόζη γιατί… τόλμησε να ζητήσει ένα κόρνερ σε προηγούμενη φάση, ενώ απ’ την άλλη μεριά συνεχίστηκε η τακτική των τελευταίων αγωνιστικών να αποβάλλονται ή να τίθενται εκτός δράσης παίκτες με κίτρινες κάρτες! Σχολιάζοντας την αποβολή του από τον διαιτητή ο προπονητής της Καβάλας δήλωσε με αρκετή δόση ειρωνείας ότι «μάλλον δεν θα πρέπει απ’ εδώ και πέρα να ζητάω κόρνερ από τους διαιτητές…», ενώ στη συνέχεια εξέφρασε το παράπονο του για το γεγονός ότι ο ρέφερι δεν είχε την ίδια ευαισθησία με τον αντίπαλο προπονητή κ. Καμαράκη. Συγκεκριμένα τόνισε ότι «εμένα με απέβαλε γιατί του ζήτησα το κόρνερ, ενώ στο 1ο ημίχρονο ανέχτηκε τον προπονητή των γηπεδούχων που βρισκόταν εντός του αγωνιστικού χώρου για 5 λεπτά, στη φάση της αποβολής των δύο παικτών! Αυτή η κίνηση δεν είναι αντικανονική; Δεν θα έπρεπε να τιμωρηθεί και ο τεχνικός του Ορφέα»;

Αυτό που μένει απ’ τον αγώνα

Αναφερόμενος στο παιχνίδι και στο τι έμεινε στον ΑΟΚ απ’ αυτό, ο κόουτς της Καβάλας δήλωσε ότι «αυτό που μένει είναι το θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας, η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου, το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε και πάλι ο Τζιτζιφάκος, ένα παιδί που είναι γεννημένος το 1999, και τα πήγε πολύ καλά και ότι έρχεται και η σειρά και άλλων παικτών. Επίσης μένει ότι για ακόμα μια φορά οι παίκτες μου δεν σταμάτησαν την προσπάθεια σε όλη την διάρκεια του αγώνα».

Μια αγωνιστική εκτός ο Τέλλος, άγνωστο πόσες ο Κυζιρίδης…

Αυτό που έμεινε από την Κυριακάτικη αναμέτρηση είναι και το ότι ο αρχηγός Σάκης Τέλλος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή με τον Μακεδονικό Φούφα. Επίσης εκτός πλάνων θα είναι και ο Γρηγόρης Κυζιρίδης που αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη! Μάλιστα ακόμα δεν είναι γνωστό πόσες αγωνιστικές θα μείνει εκτός, με τον διαιτητή να γράφει στο φύλλο αγώνα ότι απώθησε αντίπαλο! Στο ίδιο φύλλο αγώνα ο ρέφερι ανέφερε ότι απέβαλε τον Διγκόζη για διαμαρτυρία.