Καβάλα BC: Χωρίς τον Σκλήβα στον Πανιώνιο

Ο 20χρονος αθλητής αντιμετωπίζει δερματικά προβλήματα, δεν προπονήθηκε όλη την εβδομάδα και δεν θα είναι στην αποστολή για την Αθήνα

Με αρκετά προβλήματα ολοκληρώθηκε  η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας η οποία θα ταξιδέψει οδικώς για την Αθήνα προκειμένου το Σάββατο να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου γύρου του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Σ’ αυτό το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια που καλείται να δώσει το συγκρότημα του Ηλία Μωσαϊδη δεν θα αγωνιστεί ο Αντώνης Σκλήβας, ο οποίος δεν θα ακολουθήσει την αποστολή λόγω κάποιων δερματικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει (έρπης ζωστήρα) που τον υποχρεώνουν να είναι προσεκτικός τις επόμενες ημέρες για να είναι καθ’ όλα έτοιμος για τα επόμενα παιχνίδια! Ο 20χρονος αθλητής, που είναι ο 2ος στις «τάπες» στο φετινό πρωτάθλημα, ήταν εκτός μετά τον αγώνα με τον Αίολο Αστακού και ακολουθεί ειδική αγωγή. Εκτός απ’ αυτή τη βασική απουσία στην Ένωση είχαν και διαφορά άλλα μικροπροβλήματα με αποτέλεσμα σε όλες οι προπονήσεις από την αρχή της εβδομάδας να σημειώνονται απουσίες με παίκτες που χρειαζόταν αποκατάσταση και ξεκούραση! Καλώς εχόντων των πραγμάτων πάντως η ομάδα δεν θα έχει άλλες απουσίες για την αυριανή δύσκολη αναμέτρηση μιας και όλα τα άλλα προβλήματα αντιμετωπίστηκαν!

Η. Μωσαίδης: «Θα παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε»

Στην Καβάλα γνωρίζουν πολύ καλά ότι η αποστολή τους απέναντι στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας, οι οποίοι μάλιστα μόλις πριν από δύο εβδομάδες έχασαν το αήττητο τους, δεν θα είναι καθόλου εύκολη! Βεβαίως και οι πιθανότητες να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα είναι πολύ μικρές, ωστόσο ο προπονητής δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην αναμέτρηση λέγοντας χαρακτηριστικά στις δηλώσεις που κάνει στη «ΝΕ» ότι «γνωρίζουμε μεν την δυναμικότητα και την εμπειρία της ομάδας του Πανιωνίου, ωστόσο ο δικός ο στόχος θα είναι να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε στη Ν. Σμύρνη! Δεν πρόκειται να χαλαρώσουμε καθόλου και θα παλέψουμε το παιχνίδι, γιατί είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε ένα ρυθμό στο παιχνίδι μας και να τον διατηρήσουμε και στα επόμενα».