Ερασιτέχνης ΑΟΚ: Θα περιμένει μέχρι και τις 8 Ιουνίου…

Άμεσα θα εκδοθεί η πρόσκληση ενδιαφέροντος για το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΟΚ, από τον ερασιτέχνη που θα περιμένει μέχρι τις αρχές Ιουνίου

Απ’ την στιγμή που τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του ΑΟΚ ξεκαθάρισαν πλήρως τις διαθέσεις τους και έκαναν γνωστή και επίσημα την πρόθεση τους να αποχωρήσουν από την ομάδα, το πλάνο της δράσης που είχε επεξεργαστεί ο ερασιτέχνης ΑΟΚ (μιας και γνώριζε λίγο ή πολύ το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα) ενεργοποιείται αμέσως και χωρίς καμία καθυστέρηση! Όπως είχε επισημανθεί και χθες στον ΑΟ Καβάλα έχοντας την πολύτιμη εμπειρία του παρελθόντος δεν θέλουν να χάσουν ούτε μέρα μιας και πιστεύουν ότι όσο πιο γρήγορα κινηθούν τόσο το καλύτερο θα είναι για το ποδοσφαιρικό τμήμα! Έτσι λοιπόν, αναμενόταν από αργά χθες το βράδυ να ανακοινωθεί η πρόσκληση ενδιαφέροντος για όποιον θέλει να μπει και να βοηθήσει την ομάδα. Το χρονικό περιθώριο που θα δοθεί θα είναι συγκεκριμένο και θα φτάνει το αργότερο μέχρι τις 7 – 8 Ιουνίου. Αν μέχρι τότε δεν παρουσιαστεί κάτι ενδιαφέρον στο προσκήνιο, τότε ο ερασιτέχνης θα ξεκινήσει αμέσως την προσπάθεια του για το νέο ΑΟΚ.

Γ. Λουπέλης:

«Θα προχωρήσουμε μόνοι μας εάν…»

Σχολιάζοντας την απόφαση της διοικούσας επιτροπής, αλλά και τα πρώτα βήματα του ερασιτέχνη μετά απ’ αυτή την εξέλιξη, ο πρόεδρος του ΑΟ Καβάλας Γιώργος Λουπέλης τόνισε ότι «τα μέλη της διοικούσας μας δήλωσαν ότι κουράστηκαν από την προσπάθεια που έκαναν αυτά τα δύο χρόνια, ενώ μας επισήμαναν την άποψη τους ότι αν συνέχισαν μόνο κακό θα έκαναν στην ομάδα. Γι’ αυτό και αποχώρησαν! Πλέον εμείς ήμαστε αποφασισμένοι να τρέξουμε τις εξελίξεις με την ανακοίνωση της πρόσκλησης ενδιαφέροντος για όσους θέλουν να αναλάβουν την ομάδα. Τα περιθώρια που θα δώσουμε θα είναι μέχρι και το τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου κι αν δεν προκύψει κάτι ενδιαφέρον θα προχωρήσουμε μόνοι μας στον προγραμματισμό της ομάδας, ζητώντας βέβαια και την στήριξη του κόσμου αλλά και των επιχειρηματιών της περιοχής! Ο στόχος μας θα είναι να δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο βασισμένο σε ταλέντα της περιοχής και με την συνδρομή ορισμένων έμπειρων ποδοσφαιριστών».