Ταεκβοντό: Διεθνείς επιτυχίες για τον σύλλογο της Χρυσούπολης

Κατέκτησε 8 μετάλλια και την 3η θέση στη γενική κατάταξη των συλλόγων στη κατηγορία cadets (παίδων 12-14 ετών)!

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διεθνές τουρνουά Tαεκβοντό της  Βουλγαρίας στο 3rd Hereya Trophy στις 27Mαίου 2017 με την συμμετοχή 85 συλλόγων 800 αθλητών-τριών από βαλκανικές χώρες με κύριο όγκο σε αριθμό από Βουλγαρία και Ελλάδα. Ο ΑΣ Ταεκβοντό Χρυσούπολης συμμετείχε με 12 αθλητές-τριες  συνοδεία των προπονητών Ιωάννη Θεοδώρου και Ματίνα Κατικιώτη  κατακτώντας οκτώ μετάλλια (2 χρυσά, 1ασημένιο και 5 χάλκινα) και την 3η θέση στη γενική κατάταξη των συλλόγων στη κατηγορία cadets (παίδων 12-14 ετών)!

Τα μετάλλια και οι συμμετοχές

Αναλυτικά τα μετάλλια κατέκτησαν οι εξής αθλητές:
Κασάπη Μαρία (1η θέση χρυσό μετάλλιο)
Τσόγκα Ειρήνη (1η θέση χρυσό μετάλλιο)
Χατζηδημητρίου Μαρία (2η θέση ασημένιο μετάλλιο)
Τζεμετζής Γιώργος (3η θέση χάλκινο μετάλλιο)
Μπιντανάκης Στέφανος (3η θέση χάλκινο μετάλλιο)
Μαρινοπούλου Μαρίνα (3η θέση χάλκινο μετάλλιο)
Τζάρου Ιωάννα (3η θέση χάλκινο μετάλλιο)
Μανιός Αθανάσιος (3η θέση χάλκινο μετάλλιο)

Ακόμη αγωνίστηκαν και οι Παναγιώτης Τζιβανόπουλος, Ζαχαρούλα Μακρίδη, Γεωργία Λέοντος και Ευαγγελία Μόσχου.

Υπέροχες Στιγμές

Στο σύλλογο της Χρυσούπολης πιστεύουν ότι οι αθλητές τους αποκόμισαν για μια ακόμη φορά σημαντικές εμπειρίες από αυτή την διοργάνωση διαγωνιζόμενοι ανάμεσα σε  αθλητές –τριες με καλό επίπεδο  από Βουλγαρία  – Ελλάδα και άλλες Βαλκανικές χώρες. Το σημαντικό είναι ότι τα παιδιά στάθηκαν επάξια και αγωνίστηκαν με σθένος  και απέδειξαν ότι μπορούν να ανταγωνιστούν  και στο διεθνές περιβάλλον. Η κατάκτηση του κυπέλλου για την 3η θέση στη γενική κατάταξη των συλλόγων στη κατηγορία cadets (παίδων 12-14 ετών) χαροποίησε  τους πάντες. Ιδιαίτερα ένοιωσαν  υπερηφάνεια για την κατάκτηση ενός τρόπαιου σε μια ξένη χώρα. Η 3η θέση στη γεν. κατάταξη προήλθε βαθμολογικά από την κατάκτηση των δυο χρυσών μεταλλίων των αθλητριών Μαρία Κασάπη και Ειρήνη Τσόγκα σε δυο δύσκολες κατηγορίες ηλικιακά αλλά και βάρους. Η αποστολή έζησε υπέροχες στιγμές παρ’ όλη την κούραση λόγω της πολύωρης αναμονής  αλλά και των πολλών αγώνων που έπρεπε να συμμετέχουν οι αθλητές και το αποτέλεσμα ήταν να αναχωρήσουν όλοι με ένα μεγάλο χαμόγελο  μαζί με τους αθλητές και τους γονείς συνοδούς.

Υπερηφάνεια

Οι προπονητές του συλλόγου, Ιωάννης Θεοδώρου και Ματίνα Κατικιώτη  και το ΔΣ του συλλόγου εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια για τις επιτυχίες των αθλητών και την προσπάθεια όσων δεν κατάφεραν να κατακτήσουν μετάλλιο. «Τα συναισθήματα που νιώσαμε για σας περιγράφονται μόνο με μια λέξη «Υπερηφάνεια». Συνεχίστε δυνατά και εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σας. Συγχαίρουμε τους γονείς που στήριξαν αυτή την προσπάθεια των παιδιών τους ευχόμαστε να έχουν πάντα την δύναμη να συνεχίσουν και τους ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά που μας εμπιστεύονται  τα παιδιά τους. Επίσης ευχαριστούμε τον Αθλητικοψυχολόγο κ. Μπεμπέτσο Βαγγέλη αναπλ. Καθηγητή ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής  που συνόδεψε την αποστολή μας στη Σόφια- Βουλγαρίας  και βοήθησε στη ψυχολογική ενδυνάμωση των αθλητών μας».

 

Λεζάντα: Η αποστολή του Συλλόγου της Χρυσούπολης στην Βουλγαρία

Φωτο: Taekwondo-Xrysoupolis-Boulgaria