ΑΣ Ταεκβοντό Χρυσούπολης: 8 μετάλλια στο 9ο Hereya Open στη Βουλγαρία

Ακόμα μια επιτυχημένη εμφάνιση σε μια διοργάνωση όπου συμμετείχαν 1000 αθλητές και αθλήτριες από 97 συλλόγους από τα Βαλκάνια καθώς και το Ισραήλ, την Κύπρο και την Ιταλία

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διεθνές τουρνουά Ταεκβοντό της Βουλγαρίας στο 9ο Hereya Open στις 01-02 Δεκεμβρίου 2018 με την συμμετοχή 97 συλλόγων 1000 αθλητών-τριών από βαλκανικές χώρες και το Ισραήλ, την Κύπρο και την Ιταλία. Ο ΑΣ Ταεκβοντό Χρυσούπολης συμμετείχε με 13 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία των προπονητών Ιωάννη Θεοδώρου και Ματίνα Κατικιώτη, κατακτώντας 8 μετάλλια 4 χρυσά 2 ασημένια και 2 χάλκινα .

Συγκεκριμένα τα μετάλλια του συλλόγου κατέκτησαν οι εξής αθλητές και αθλήτριες:
Κασάπη Μαρία χρυσό μετάλλιο (12-14 ετών) κατηγ. A΄
Μίγγου Νικολέτα χρυσό μετάλλιο (12-14 ετών) κατηγ. A΄
Κουλές Νικόλαος χρυσό μετάλλιο (5-6 ετών) κατηγ. Β΄
Παρασκευόπουλος Ανέστης χρυσό μετάλλιο (5-6 ετών) κατηγ. Β΄
Μόσχου Μαρίνα Ασημένιο μετάλλιο (12-14 ετών) κατηγ. A΄
Τζεμετζής Γιώργος Ασημένιο μετάλλιο (7-9 ετών) κατηγ. A΄
Τζιβανόπουλος Παναγιώτης χάλκινο μετάλλιο (12-14 ετών) κατηγ. A΄
Σκαμπέτσος Χρήστος Χάλκινο μετάλλιο (5-6 ετών) κατηγ. Β΄
Επίσης συμμετείχαν: Mακρίδου Χαρά – Ελένας Χρήστος -Τσιούτσιας Παναγιώτης ΑλμπάνηςΑποστόλης και Μελίδης Ευθύμης

Η 2η θέση στη γενική κατάταξη των cadets A΄ class προήλθε βαθμολογικά από την κατάκτηση των μεταλλίων των αθλητών του συλλόγου Κασάπη Μαρία, Mίγγου Νικολέτα, Μόσχου Μαρίνα και Τζινανόπουλο Παναγιώτη, σε δύσκολες κατηγορίες ηλικιακές αλλά και βάρους. Η βράβευση του καλύτερου αθλητή στη κατηγορία baby αθλητή Κουλέ Νικόλαου προήλθε από το υψηλό σκορ που πέτυχε στις νίκες του.

Οι προπονητές του συλλόγου, Ιωάννης Θεοδώρου και Ματίνα Κατικιώτη καθώς και το ΔΣ του συλλόγου εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια για τις επιτυχίες των αθλητών και την προσπάθεια όσων δεν κατάφεραν να κατακτήσουν μετάλλιο. Ευχαριστούν επίσης τους coach Σωφρονιάδου Ευγενία και Πεσυρίδου Δέσποινα για την πολύτιμη βοήθεια τους επίσης της φωτογράφου Μαρία Σωτηριάδου που αποθανάτισε όλες τις αθλητικές στιγμές και φυσικά ευχαριστούν τους γονείς που ήταν μαζί με την αποστολή και στήριξαν τα παιδιά με πολλή αγάπη.