ΑΣ Ταεκβοντό Χρυσούπολης: Δύο χρυσά και ένα αργυρό στους αγώνες της ΕΤΑΒΕ [Φωτογραφίες]

Πρώτη θέση για την Ευαγγελία Μίγγου στις νεάνιδες και τον Γιώργο Τζεμετζή στους παίδες και δεύτερη για την Μαρίνα Μόσχου

Από την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 μέχρι και την Κυριακή 21 Ιανουαρίου ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του πρώτου προκριματικού πρωταθλήματος Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου, υπό την αιγίδα της ΕΤΑΒΕ. Ο ΑΣ Χρυσούπολης συμμετείχε με 5 αθλητές στις κατηγορίες παίδων –κορασίδων  και Εφήβων-Νεανίδων, συνοδεία των προπονητών Ι. Θεοδώρου και Μ. Κατικιώτη και είχε σημαντικές διακρίσεις. Η Ευαγγελία Μίγγου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στις νεάνιδες και ο Γιώργος Τζεμετζής στους παίδες, ενώ η Μαρίνα Μόσχου κατέκτησε το αργυρό. Αναλυτικά:

Νεάνιδες
– Μίγγου Νικολέτα  κατάκτηση χρυσού μεταλλίου
– Μόσχου Μαρίνα  κατάκτηση ασημένιου μεταλλίου

Παίδες
– Τζεμετζής Γεώργιος κατάκτηση χρυσού μεταλλίου
– Μπιτανάκης Στέφανος 5η θέση
– Ζώτος Πρόδρομος συμμετοχή

Γιάννης Θεοδώρου: «Κάθε αγώνας είναι μια εμπειρία»

Στις δηλώσεις του ο προπονητής του συλλόγου συνεχάρη τους αθλητές του για την προσπάθεια τους. Συγκεκριμένα τόνισε ότι: «Καταρχήν θέλω να συγχαρώ  όλους τους αθλητές μας για τις διακρίσεις τους  και την συμμετοχή και καθένας πιστεύω ότι προσπάθησε να δώσει το καλύτερο άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο, κάθε αγώνας είναι και μια εμπειρία είτε κερδίζεις είτε χάνεις πάντα είσαι νικητής, αρκεί να βρίσκεσαι εκεί να αγωνιστείς και να κάνεις το καλύτερο που μπορείς».
Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές  που διακρίθηκαν και που συμμετείχαν  και εύχεται καλή συνέχεια.