ΑΟΚ Kyokushin Karate: 70 αθλητές στο 7ο Martial Arts Summer Camp

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 7ο Martial Arts Summer Camp που πραγματοποιήθηκε στον Pitsas Camp στον Πρίνο της Θάσου

Το 7ο Martial Arts Summer Camp του Fit & Fight Club και του Α.Ο.Κ. Kyokushin Karate Kavala διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στις εγκαταστάσεις της Pitsas Camp στον Πρίνο Θάσου από τις 15 έως τις 18 Ιουνίου. Περίπου 70 μικροί και μεγάλοι αθλητές και ασκούμενοι από τις σχολές του Kyokushin Karate Καβάλας, του Ninjutsu Kavala, του Fdf Dojo, του Bujinkan Ninjutsu Θεσσαλονίκης και των σχολών Παγκρατίου και Brazilian Jiu Jitsu από την Λαμία και την Θεσσαλονίκη εκπαιδεύτηκαν, ασκήθηκαν και κυρίως διασκέδασαν και πέρασαν ένα υπέροχο τετραήμερο στον χώρο της Pitsas Camp.

Στο 7ο Summer Camp διδάχτηκαν τεχνικές kumite Kyokushin Karate από τους Sensei Δημήτρη Γαλάνη και Sensei Ανέστη Μπαρμπούτη, τεχνικές εδάφους Παγκρατίου και Brazilian Jiu Jitsu από τους προπονητές και πρωταθλητές Βαγγέλη Κούτρα και Βασίλη Καπιρέλη και τεχνικές αυτοάμυνας, σπαθιού, ραβδιού και μαχαιριού από τον Shidoshi Αθανάσιο Καπνά.

Η σχολή του ΑΟΚ ευχαριστεί την διεύθυνση και τα στελέχη της κατασκήνωσης για την άψογη φιλοξενία τους σε όλη την διάρκεια του Camp ! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά , σε μια ακόμα υπέροχη διοργάνωση – θεσμό της σχολής μας !!! OSU !!!