Θοδωρής Πολίτης: «Δεύτερο σπίτι μου η Καβάλα»

Όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του Dragon of the ring 2 ευχαρίστησε από την Χίο, ο διοργανωτής των μεγάλων αγώνων που έγιναν το Σάββατο στην Καβάλα

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό ο διοργανωτής του Dragon of the Ring Θοδωρής Πολίτης ευχαριστεί όλους συνέβαλαν στην Καβάλα στην επιτυχία των αγώνων που έγιναν το Σάββατο στο «Αλ. Δήμογλου» και εκτός των άλλων έφεραν και ακόμα ένα παγκόσμιο τίτλο στον Γιάννη Σοφοκλέους.

«Η Καβάλα είναι για μένα το δεύτερο σπίτι μου και ο τόπος που όλα ξεκίνησαν όσον αφορά το kick boxing στη ζωή μου. Ήταν λοιπόν , προσωπική υπόθεση η διοργάνωση του Dragon of the ring 2 εκεί και το τελικό αποτέλεσμα με γέμισε βαθιά συγκίνηση και χαρά. Ευχαριστώ όλους τους Δασκάλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και μαζί με το ένθερμο κοινό έδωσαν στο στάδιο της Καλαμίτσας μια μοναδική ατμόσφαιρα που κορυφώθηκε με το νοκ άουτ του Σοφοκλέους έναντι του Ιταλού για τον παγκόσμιο τίτλο.

Σπουδαίοι αθλητές μας χάρισαν ένα υπερθέαμα με εξαιρετικούς αγώνες γεμάτους δύναμη και υψηλή τεχνική ανεβάζοντας στα ύψη την αδρεναλίνη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές και τους συντελεστές που βοήθησαν στην ολοκλήρωση του Dragon of the ring 2 αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά ότι όταν έχεις πίστη και πάθος μεγάλα πράγματα μπορούν να συμβούν».